onlyfighters

April 10, 2012

Ο θρύλος του Kick Boxing Stan ''The Man'' Longinidis μιλά για το ''Fearless Pride 1''! Δείτε το βίντεο!

H επίσημη αφίσα της διοργάνωσης

To ''Fearless Pride'' είναι μια διοργάνωση από Έλληνες για Έλληνες όπως είχαμε γράψει σε τίτλο παλαιότερου άρθρου εδώ στο ONLYFIGHTERS. Είναι μια σπουδαία πρωτοβουλία, μέσα σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο, και μια μεγάλη πόρτα που ανοίγεται από 3 Έλληνες promoters στην μεγάλη αγορά της μακρινής Αυστραλίας σε Έλληνες αθλητές μαχητικών αθλημάτων.

Στόχος είναι να δωθεί η ευκαιρία σε νεαρούς Έλληνες που έχουν ξεχωρίσει με τους αγώνες τους στα ρινγκ της Ελλάδος, να δείξουν το ταλέντο τους στο Kick Boxing, το Muay Thai και προσεχώς και στο ΜΜΑ απέναντι σε δύσκολους Αυστραλούς αντιπάλους. Μαζί τους βέβαια θα ταξιδεύουν μαζί να αγωνίζονται και Έλληνες αθλητές καταξιωμένοι και με εμπειρία στο εξωτερικό εδώ και χρόνια.

Ο Γιώργος Περγιάλης, o Kώστας Λάζος και ο Steven Agi είναι οι εμπνευστές και οι υλοποιοί αυτού του ελληνικού οράματος από την μακρινή Μελβούρνη της Αυστραλίας!

Στη φωτογραφία αριστερά ο Έλληνας promoter και πρόεδρος της WKF Ωκεανίας Γιώργος Περγιάλης και δεξιά ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick Boxing, o Αυστραλός Baris Nezif υπογράφει να αγωνιστεί στο Fearless Pride 1!

Στους Έλληνες μαχητές που θα παρευρεθούν για να παίξουν στο πρώτο Fearless Pride θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής της WAKO στα LOW, ο Γιάννης Σοφοκλέους και μαζί του οι Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου, Νεκτάριος Ουζούνης, Χάρης Τούντας, Άννης Δομετίου, Στέλιος Παπαδόπουλος και η Κάλλια Κουρούνη.

Διαβάστε αναλυτική παρουσίαση του ''Fearless Pride 1'' εδώ.

Αρχηγός της ελληνικής αποστολής από την Αθήνα θα είναι ο μεγάλος δάσκαλος και πρωτεργάτης του Kick Boxing στην Ελλάδα, ο Γιώργος Μάλλιος, ενώ ο θρύλος του Kick Boxing, o Stan ''The Man'' Longinidis, θα είναι ο προπονητής της ομάδας της Μελβούρνης!


Δείτε τη συνέντευξη του Stan Longinidis για το Fearless Pride 1 που θα διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου στο Pavilion Hall της Μελβούρνης στο παρακάτω βίντεο.


Η συνέντευξη δώθηκε στο διαδικτυακό κανάλι του πασίγνωστου επιτυχημένου ομογενειακoύ περιοδικού ''OPA''!



Πηγή βίντεο: opamagvideo (YouTube)