onlyfighters

April 26, 2012

IRON CHALLENGE 3: Το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς και το μεγάλο περσινό ρεκόρ τηλεθέασης!


Στην περσινή του μετάδοση το ξεχωριστό αυτό event έβγαλε knockout τον ανταγωνισμό στην τηλεθέαση και αναδείχτηκε πρωταθλητής στη ζώνη του, κερδίζοντας το 39,5% στο δυναμικό κοινό 15-44 και το 89% στους νεαρούς άντρες. Η διαφορά του δε από το 2ο κανάλι έφτασε τις 53,6 μονάδες!

 Το Σάββατο 28 Απριλίου το IRON CHALLENGE επιστρέφει από το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού και προβάλλεται αποκλειστικά στον ΑΝΤ1! Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης αγωνίζεται απέναντι στον Πρωταθλητή Fadi Merza, γνωστό και ως "The Beast"! Αυτό που κάνει ξεχωριστή αυτή τη μάχη είναι ότι στην περίπτωση νίκης του Μιχάλη Ζαμπίδη, o Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα κατακτήσει τον τίτλο "SUPER WORLD" και τη λευκή ζώνη που κατέχει ο Mike Tyson.

 Στη διοργάνωση θα πραγματοποιηθούν 6 αγώνες kick boxing με σημαντικούς Έλληνες αθλητές και αποκορύφωμα τον μεγάλο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη.


Το IRON CHALLENGE θα διαρκέσει συνολικά 3 ώρες και θα πλαισιωθεί από διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα. Στη σκηνή θα ανέβουν οι Νέβμα με τη Μαρία Μακρή, ο Νίβο και με τον Ζαν Μπατίστ, αλλά και ο Νίβο με τον Ισορροπιστή για να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι που έχουν γράψει ειδικά για τον Μιχάλη Ζαμπίδη, καθώς και η Κατερίνα Στικούδη με χορευτές. Στο red carpet τους καλεσμένους θα υποδέχεται η Ελένη Καρποντίνη, ενώ την παρουσίαση έχει αναλάβει ο Σάββας Πούμπουρας.

 Το πιο μαχητικό σπορ συναντά το απόλυτο μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, το Σάββατο 28 Απριλίου στις 21:00 αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.

Η διοργάνωση IRON CHALLENGE πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ANT1.

Δείτε το τρέιλερ της διοργάνωσης:


Πηγή κειμένου: news-piper.blogspot.com