onlyfighters

April 19, 2012

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ η αναμέτρηση του Λευτέρη Χαχαμίδη στην Κύπρο με τον Χρήστο Νικολάου! Διαβάστε τους λόγους!


Τί και αν πήγε στην Κύπρο; Τί και αν έγινε σημαντικό promotion για την αναμέτρηση; Τί και αν προετοιμάστηκε σκληρά για αυτόν τον αγώνα;

Όλα πήγαν στραβά και ο αγώνας του Λευτέρη Χαχαμίδη με τον Κύπριο Χρήστο Νικολάου, ΔΕΝ θα γίνει τελικά. Με μήνυμα στο προφίλ του ο Χαχαμίδης ενημέρωσε για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

To μήνυμα γράφει τα εξής:

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι παρόλη την προετοιμασία μας και την διαφήμιση που έγινε από τον τοπικό διοργανωτή Χριστοδούλου Χ. αντιπρόσωπο της WKN στην Κύπρο, για τον αγώνα Λευτέρης Χαχαμίδης vs Χρήστος Νικολάου, δεν θα αγωνιστούμε για τους εξής απλούς λόγους καταστρατήγησης κάθε επαγγελματισμού και σοβαρότητας αγώνων.

1. Οι κανόνες είναι K-1 διάρκειας 5Χ2. Άρα ο αγώνας πρέπει να είναι για τίτλο τουλάχιστον PRO/AM σύμφωνα με τα διεθνή ισχύοντα και κανονισμούς. Αυτό άλλαξε τις 3 τελευταίες μέρες από τον διοργανωτή.

2. Δεν έχουμε παραλάβει παραμονή αγώνα τα εισιτήριά μας. Δεν γνωρίζουμε τίποτα για το πρόγραμμα αγώνων.

3.Ζητήθηκε από τον αθλητή με περίσσιο θράσος λόγω οικονομικής δυσκολίας του διοργανωτή να πληρώσει ο ίδιος από την αμοιβή του το εισητήριο και τα έξοδα του συνοδού-προπονητή (γωνία) που ο ίδιος επιθυμεί και όχι ο διοργανωτής στο main event της διοργάνωσης!

4. Η ζύγιση έγινε σήμερα το πρωί 11:00 π.μ. χωρίς την παρουσία μας.

Λυπούμαστε πραγματικά, αλλά ο Λευτέρης Χαχαμίδης και ο κάθε σοβαρός επαγγελματίας αθλητής δεν επιτρέπει σε κανέναν να του συμπεριφέρεται έτσι.
Επίσης καλούμε τον Χρήστο Νικολάου στην Ελλάδα για να αγωνιστούμε όποτε εκείνος επιθυμεί, καθώς να αγωνιστούμε και στην Κύπρο σε διοργάνωση δική του πιο σοβαρή.

Με σεβασμό,

Πολίτης Στέλιος, Λευτέρης Χαχαμίδης.''

H αφίσα που είχε βγει για το promo της αναμέτρησης

Πέρα από αυτή την ανακοίνωση στο prive του προφίλ ο Λευτέρης Χαχαμίδης έγραψε:

''Το να είσαι έτοιμος να δώσεις μια μάχη, να έχεις στερηθεί και να έχεις πονέσει στην προετοιμασία και όλα αυτά να χαθούν από αφέλεια και αμέλεια μερικών ανθρώπων, για μένα είναι απλά ένα λυπηρό γεγονός... Υγεία να έχουμε και να προχωράμε μπροστά. Απλά είμαι επαγγελματίας και όχι ερασιτέχνης.''

Κάθε εμπόδιο σε καλό έχουμε να πούμε εμείς.