onlyfighters

April 21, 2012

Δείτε πόσα λεφτά έβγαλε ο Buakaw και πόσα πήρε τελικά από το Por Pramuk Gym σύμφωνα με ανακοίνωσή του.


Kαι όσο η γη γυρίζει ο Buakaw θα συνεχίσει να βρίσκεται σε πόλεμο με το παλιό του γυμναστήριο, το Por Pramuk. H fan page σελίδα στο Facebook που διατηρεί ο παγκόσμιος σταρ του Muay Thai Buakaw Banchamek, έχει αποτελέσει μεγάλη πηγή ειδήσεων τον τελευταίο καιρό. Πατήστε εδώ για να μπείτε στην σελίδα του.

Από εκεί μάθαμε πως μέχρι και η κυβέρνηση της Ταϋλάνδης παρεμβαίνει πλέον στο ζήτημα που έχει προκύψει με τους πρώην εργοδότες του. Απ’ότι φαίνεται το Por Pramuk Gym οφείλει στον Buakaw σχεδόν 100.000 δολλάρια. Οι ίδιοι μπορούν είτε να μην πληρώσουν αυτά τα χρήματα και να τον αποδεσμεύσουν απ’το συμβόλαιο που έχει μαζί τους, είτε να συνεχίσουν να τον έχουν να αγωνίζεται υπό τη σκέπη τους μέχρι να τελειώσει το πενταετές συμβόλαιο εισπράτοντας το 40% όσων κερδίζει ο Buakaw απ’τους αγώνες.

Ας δούμε όμως μερικά παραδείγματα για το πώς το Por Pramuk Gym έχει πάρει αρκετές χιλιάδες δολλάρια από την τσέπη του Buakaw σύμφωνα με δική του δήλωση.

Το 2004 έβγαλε από το Κ-1 10 εκατομμύρια yen. Aπό τα 118.000 δολλάρια που έπρεπε να πάρει, του δώθηκαν 32.000 δολλάρια.

Το 2005 έβγαλε 2,5 εκατομμύρια yen. Aπό τα 16.000 δολλάρια που έπρεπε να πάρει, του έδωσαν 485 δολλάρια.

Το 2006 έβγαλε 20 εκατομμύρια yen. Aπό τα 245.000 δολλάρια που ήταν να πάρει, πήρε τελικά μόλις 64.000 δολλάρια.

Ακολουθούν πολλά άλλα τέτοια παραδείγματα που μας δείχνουν τον λόγο που ο παγκόσμιος σταρ του Muay Thai Buakaw αγανάκτησε και έφυγε από το Por Pramuk Gym.

H ίδια η κυβέρνηση της Ταϋλάνδης πλέον μπαίνει στη μέση προκειμένου να βρεθεί μια λύση ανάμεσα σε Buakaw, Thai Fight και Por Pramuk Gym προκειμένου να δωθεί τέλος σε ένα θέμα που έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις και έχει τραβήξει τα βλέμματα όλου του κόσμου πάνω του δίνοντας μόνο αρνητική δημοσιότητα σε όλους.

Πληροφορίες πάρθηκαν από: liverkick.com και facebook.com/BanchamekGym