onlyfighters

April 06, 2012

To ''NO LIMITS 18'' πάει Θεσσαλονίκη! Οι αθλητές που θα πάρουν μέρος είναι...

Στη φωτογραφία η διοργανώτρια Γεωργία Μπιτάκου και ο πρωταγωνιστής του NO LIMITS 17 Τάσος Μπερδέσης


Μέσα από την προσωπική της σελίδα, η διοργανώτρια των αγώνων ''NO LIMITS'' Γεωργία Μπιτάκου, ανακοίνωσε πως η 18η συνέχεια των αγώνων NO LIMITS θα δωθεί στην Θεσσαλονίκη για τέταρτη φορά, καθώς και μεγάλα ονόματα αθλητών που θα λάβουν μέρος εκεί.

Έχουν προηγηθεί τα NO LIMITS 7 και 11 στο Αλεξάνδρειο, το NO LIMITS 14 στο Θέατρο Γης και αισίως το NO LIMITS 18 που θα έχει τον τίτλο ''HELLENIC HYPOSTASIS'', μεταφρασμένο ''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ'', θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου στο Αλεξάνδρειο.

''Από αύριο σκληρή δουλειά αντικρύζοντας καθημερινά τον Θερμαϊκό και σας υπόσχομαι ακόμα μια κορυφαία διοργάνωση'' γράφει η Γεωργία Μπιτάκου.

Στη διοργάνωση :

Ο Τάσος Μπερδέσης και ο Ιωαννίδης θα λάβουν μέρος σε αγώνες πυγμαχίας, οι Στάθης Μπένωφ, Αλέξανδρος Γκερέκος και Γιάννης Στοφορίδης σε αγώνες Kick Boxing (K1), ο Μανώλης Παππάς σε αγώνα Muay Thai και ο Νέστορας Μπατζέλας σε αγώνα MMA.

Ο αντίπαλος του Τάσου Μπερδέση αυτή τη φορά θα είναι Γερμανός πρωταθλητής και το όνομά του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Η συνέχεια δίνεται λοιπόν στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη μας και να ευχηθούμε καλύ υπομονή και δύναμη για να βγει και πάλι μια πολύ όμορφη διοργάνωση, όπως συμβαίνει και τα τελευταία έξι χρόνια άλλωστε!