onlyfighters

April 26, 2012

Eπιβεβαίωση ONLYFIGHTERS: Σημαντικές αλλαγές στους αγώνες του IRON CHALLENGE 3!


ΠΡΩΤΟ ΤΟ ONLYFIGHTERS σας ενημέρωσε για αλλαγές στην κάρτα αγώνων του IRON CHALLENGE 3 και ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά για την μεγάλη ανταπόκριση που δείξατε. Επίσης μεγάλο ευχαριστώ στις πηγές μας -ξέρετε ποιοί είστε- που φροντίζουν να μας δίνουν πιο γρήγορα από όλους εδώ τις πληροφορίες.

Για να επιβεβαιώσουμε τις πληροφορίες μας επικοινωνήσαμε με τον Ιωάννη Θεοφάνους από το Fight Club Γαλάτσι, προπονητή του Νίκου Κελέκη, ο οποίος μας ενημέρωσε πως είναι αλήθεια ότι ο Νίκος δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο IRON CHALLENGE 3 λόγω ενός ατυχήματος στο χέρι από δάγκωμα σκύλου. Ατυχία! Ο Κελέκης (όπως και ο φίλος του Νίκος Γκίκας από το Fight Club Γαλάτσι) διανύει περίοδο εκπληκτικής φόρμας και ο αγώνας του με τον Αλέξανδρο Γκερέκο αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον.

Στη θέση αυτού του αγώνα θα έχουμε την αναμέτρηση ''Ρίτσι Σάμο vs Tigker Niordin''!

Eπίσης ο Νεκτάριος Ουζούνης τελικά δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί και την θέση του θα πάρει ο Γιώργος Κουνοπίδης που θα παίξει με τον Σωκράτη Κερπάτσι σε αγώνα στα 71 κιλά σε 3 γύρους των 2 λεπτών. Πιθανώς τελευταία φορά να θυμάστε τον Kουνοπίδη από την αναμέτρησή του στο It's Showtime της Αθήνας, όπου και είχε χάσει από τον Αλέξη Σύρο. Έκτοτε αποσύρθηκε από τα ρινγκ για να κάνει την στρατιωτική του θητεία στις ειδικές δυνάμεις και εδώ και μήνες έχει επιστρέψει στις εντατικές προπονήσεις για να κάνει ένα δυνατό come back.

Η main card του Iron Challenge 3 διαμορφώνεται ως εξής:

Main Fights 18:00:

Ρίτσι Σάμο Vs Tigker Niordin -85kg – 3×3’
Κερπάτσι Σωκράτης Vs Κουνοπίδης Γιώργος – 71kg – 3×2’
Στόλης Νίκος Vs Χύσεν Νίκος – 63kg – 3×3’
Πανταζή Μαρία Vs Rossella Setti – 60kg – 3×3’
Μιχαλόπουλος Γιάννης Vs Σύρος Αλέξανδρος – 71kg – 3×3’

Main Event:

Μιχάλης Ζαμπίδης Vs Fadi Merza – 71kg – 3×3’ και σε περίπτωση ισοπαλίας 2 extra rounds.