onlyfighters

April 21, 2012

Aνακοινώθηκαν οι αντίπαλοι για Badr Hari και Mirko Cro Cop στα Superfights του K-1 για το ''Final 16''!


Τα Superfights τα οποία θα συμπληρώσουν την κάρτα αγώνων του Final 16 στα 70 κιλά ανακοίνωσε το νέο Κ-1, που θα πραγματοποιήσει στην Μαδρίτη της Ισπανίας στις 27 Μαΐου το πολυαναμενόμενο comeback του.

Μεγάλα ονόματα λαμβάνουν μέρος σε αυτούς τους αγώνες και ανάμεσά τους ο Badr Hari που επέστρεψε στον χώρο του Kick Boxing μόνο και μόνο για να πάρει μέρος και να σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή στο Κ-1. Σύμφωνα με την κάρτα αγώνων λοιπόν, ο πρώτος του αντίπαλος θα είναι ο Βραζιλιάνος Anderson ''Braddock'' Silva που στον τελευταίο του αγώνα έχασε από τον Ρουμάνο Catalin Morosanu στον τελικό του Superkombat World Grand Prix που έγινε στις 25 Φεβρουαρίου στο Μαυροβούνιο.

Από την άλλη ο δημοφιλής Κροάτης Mirko Cro Cop, που πριν λίγο καιρό προσπάθησε να μας πείσει ότι ο αγώνας του με τον Ray Sefo στην πατρίδα του ήταν και ο τελευταίος της καριέρας του, θα αναμετρηθεί στα Superfights με τον 27χρονο Ισπανό Loren Javier Jorge.

Aναλυτικά όλα τα ζευγάρια που θα παίξουν στα Superfights:


Badr Hari vs. Anderson "Braddock" Silva


Mirko Cro Cop vs. Loren Javier Jorge

Daniel Ghita vs. Paul Slowinski

Rico Verhoeven vs. Sergei Laschenko

Mosab Amrani vs. Zeben Diaz


Σε προηγούμενη ανάρτηση
σας είχαμε ενημερώσει και για τα ζευγάρια στο Final 16, όπου εκεί ο δικός μας Μιχάλης ''Iron Mike'' Ζαμπίδης θα αντιμετωπίσει τον Chahid Oulad El Hadj.

Aναλυτικά τα ματς:

Mιχάλης Ζαμπίδης vs Chahid Oulad El Hadj

Andy Souwer vs Abraham Roqueni

Artur Kyshenko vs Su Hwan Lee

Xu Yan vs Yasuhiro Kido

Gago Drago vs Andy Ristie

Yuji Nashiro vs Reese McCallister

Harut Grigorian vs Marthel Groenhart

Longern Superpro Samui vs Chris Ngimbi