onlyfighters

April 18, 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ η αναμέτρηση του ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΜΠΙΔΗ με τον BATU HASIKOV!


TO ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ONLYFIGHTERS!

Σύμφωνα με το ρωσικό site superkarate.ru και το liverkick.com η αναμέτρηση ρεβανς ανάμεσα στον Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Batu Khasikov που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 7 Ιουλίου ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ! Τα ρεπορτάζ των ξένων sites αναφέρουν την ημερομηνία 7 Ιουνίου, ενώ ο ίδιος ο Μιχάλης δήλωσε ότι ο αγώνας ήταν για 7 Ιουλίου.


Από τη στιγμή που ο Μιχάλης Ζαμπίδης επιλέχτηκε να συμμετάσχει στις 27 Μαΐου στο K-1 Max Final της Μαδρίτης το promotion Fight Nights δεν θέλησε να ρισκάρει μια πιθανή μη συμμετοχή του Έλληνα αθλητή στη διοργάνωσή που ήταν λίγο καιρό μετά και αποφάσισε να τον αντικαταστήσει.

Το promotion λοιπόν Fight Nights ψάχνεται για αντικαταστάτη και με τα Glory (26 Mαΐου) και K-1 (27 Μαΐου) να είναι προγραμματισμένα σε τόσο κοντινές ημερομηνίες τα πράγματα πραγματικά δείχνουν δύσκολα για τους Ρώσους προκειμένου να βρουν ένα όνομα της αξίας του Μιχάλη Ζαμπίδη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σκέφτονται να φέρουν τον Buakaw για αντίπαλο του Khasikov, αλλά αυτό για τώρα είναι μόνο φήμες.

Μιχάλης Ζαμπίδης και Batu Khasikov συναντήθηκαν πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο. Εκεί ο αγώνας έληξε άδοξα για τον Iron Mike Μιχάλη Ζαμπίδη, όταν έναν γόνατο του Ρώσου τραυμάτησε σοβαρά τον Έλληνα παγκόσμιο πρωταθλητή στο σαγόνι. Ο Μιχάλης ανάρρωσε γρήγορα, ήθελε πολύ αυτή τη ρεβάνς που πιθανότατα να μεταδίδονταν και ζωντανά από ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό, όμως η πρόκληση της συμμετοχής στο ανανεωμένο Κ-1 είναι τόσο μεγάλη που φυσικά δεν μπορούσε να αρνηθεί τη συμμετοχή του εκεί.