onlyfighters

April 03, 2012

ΚΑΡΑΤΕ: Με το βλέμμα στο Πανελλήνιο Πρωταθλήμα ο Νίκος Γιδάκος, έτοιμος για ένα ακόμα μετάλλιο!


Δύσκολη περίοδο τελευταία πέρασε ο Έλληνας πρωταθλητής του καράτε Νίκος Γιδάκος, αλλά πλέον όλα σιγα σιγά μπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Πριν λίγους μήνες ο Νίκος είχε καταφέρει μια μεγάλη επιτυχία κατακτώντας την τρίτη θέση στη διεθνή διοργάνωση ''Open de Paris'' της Γαλλίας, κάνοντας επτά συνολικά αγώνες και γνωρίζοντας μόλις μία ήττα.

Δυστυχώς όμως στο επόμενο μεγάλο αθλητικό γεγονός, το Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μοντενέγκρο δεν κατάφερε να λάβει μέρος, παρότι και εκεί το μετάλλιο για την Ελλάδα θα ήταν σίγουρο. Ένα πένθος και η άσχημη ψυχολογία που συνεπάγονταν ο χαμός ενός πολύ αγαπημένου συγγενικού του προσώπου, δεν επέτρεψαν στον Έλληνα πρωταθλητή να λάβει μέρος στους αγώνες.

Ωστόσο ο Nίκος Γιδάκος γνωρίζει καλά τη ρήση ''επιτρέπετε να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς'' και ακριβώς τώρα έχει έρθει αυτή η στιγμή της ανάτασης, καθώς οι αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πλησιάζουν.

''Η προετοιμασία μου πάει πολύ καλά και θεωρώ ότι είμαι σε δυνατούς ρυθμούς, όπως όταν έπαιξα στην Γαλλία στο ''Open de Paris'', δηλώνει ο Νίκος στο ONLYFIGHTERS.

''Θεωρώ ότι έχω δυναμώσει μέσα μου πάρα πολύ, νιώθω 200% έτοιμος για αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα και το μετάλλιο που θα πάρω θα το αφιερώσω εκεί. Παρακαλώ όλον τον κόσμο να έρθει στις 8 Απρίλη στα Άνω Λιόσια στο στάδιο της πάλης από τις 9 το πρωί.''

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Νίκο Γιδάκο με την ευχή να προσθέσει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στην ούτως ή άλλως πλούσια συλλογή του ως τώρα στο καράτε.