onlyfighters

April 24, 2012

KICKBOXING: To SuperKombat επιστρέφει τον Mάιο! Όλη η κάρτα αγώνων!


K-1, GLORY, It’s Showtime, Superkombat και οι μεγαλύτερες διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο παίζουν πάντα στο ONLYFIGHTERS με τις περισσότερες ειδήσεις καθημερινά! Στο μπλογκ για τα μαχητικά σπορ που με διαφορά διαβάζουν οι περισσότεροι Έλληνες!

Το ρουμάνικο promotion SuperKombat μετά από μια επιτυχημένη διοργάνωση στις 25 Φεβρουαρίου στο Μαυροβούνιο, επιστρέφει στις 12 Μαΐου πίσω στη χώρα του τη Ρουμανία.

Στην κάρτα αγώνων συναντάμε το καθιερωμένο τουρνουά τεσσάρων μαχητών, ο νικητής του οποίου θα προκριθεί να συμμετάσχει στον τελικό του SuperKombat World Grand Prix στο τέλος του χρόνου. Στους δύο ημιτελικούς θα δούμε τα ζευγάρια:

TOΥΡΝΟΥΑ

Raul Catinas (Ρουμανία) vs Daniel Sam (Ηνωμ. Βασίλειο)

Jairzinho Rozenstruik (Σουρινάμ) vs Wieslaw Kwasniewski (Πολωνία)

Μέχρι τώρα στην διοργάνωση στον τελικό έχουν προκριθεί και θα δούμε τους: Catalin Morosanu, Ismael Londt, Sergei Lascenko, Pavel Zhuravlev και Erhan Deniz.

Στο kick ο Bogdan Stoica

Στη διοργάνωση του Μαΐου εκτός από καλά Superfights θα έχουμε και μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για τον παγκόσμιο τίτλο SuperKombat στα -85 κιλά, όπου ο πολύ καλός Ρουμάνος στην κατηγορία αυτή Bogdan Stoica να αντιμετωπίσει έναν αθλητή το όνομα του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Αναλυτικά η υπόλοιπη κάρτα των αγώνων:

SUPERFIGHTS

Andrei Stoica (Ρουμανία) vs Rodney Glunder (Ολλανδία)

Sebastian Ciobanu (Ρουμανία) vs Redouan Cairo (Σουρινάμ)

Αlexandru Lungu (Ρουμανία) vs (θα ανακοινωθεί)


SUPERKOMBAT WORLD TITLE (-85kg)

Bogdan Stoica vs (θα ανακοινωθεί)


RESERVE MATCH

Benjamin Adegbuy (Ρουμανία) vs Sammy Tevette (Oλλανδία)

Πηγή πληροφοριών: liverkick.com