onlyfighters

April 05, 2012

Your Facebook: Μπιτάκος / Χατζηχρόνογλου / Σύρος / Μιχαλούδης / Βετίμης / Christodoulou / Στέλιος Φώτης


Νέα στήλη εγκαινιάζουμε από σήμερα εδώ στο μπλογκ με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα για τα μαχητικά σπορ στην Ελλάδα και την ονομάζουμε ''Your Facebook''. Στη στήλη θα μπορείτε να διαβάζετε status αθλητών, θα σχολιάζουμε φωτογραφίες που ανεβαίνουν και βίντεο που φορτώνονται στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Πάντα καλοπροαίρετα και πάντα με στόχο να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τους πρωταγωνιστές -και όχι- μόνο των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα.

Αρχίζουμε...



Ο ''Stam the Showman'' Σταμάτης Μπιτάκος είχε εχθές τα γενέθλιά του και εκατοντάδες φίλοι ευχήθηκαν στον πολύ αγαπητό και δημοφιλή Έλληνα μαχητή του Muay Thai. Να ευχηθούμε και εμείς εδώ στο ONLYFIGHTERS χρόνια πολλά στον Σταμάτη και πολλές ακόμα επιτυχίες με το νέο του προπονητικό team.

Το πιο πρόσφατο status του όμως δείχνει να έχει συγκεκριμένους αποδέκτες...
Για ποιόν χτυπά η καμπάνα;...

''Πάλι ακυρώσεις είχαμε έμαθα και πάλι τα ίδια με αθλητές Γ' κατηγορίας... Ο κόσμος για να γεμίζει τα γήπεδα θέλει αθλητές, μάχες και όχι να ξέρει από πριν το αποτέλεσμα του αγώνα... Σοβαρευτείτε και αφήστε τα επίπεδα και τις βλακείες και δώστε στον κόσμο αυτό που θέλει, αλλιώς θα πέσει κράξιμο άγριο μαζί με ντομάτες... respect μόνο στους αληθινούς...''



O Αλέξης Σύρος στο status που έκανε μετά τον αγώνα του με τον Ολλανδό Kamel Nuweif στο ''Gladiator's Night 6'' έβγαλε και είδηση για τον επόμενο αγώνα του! Διαβάστε:

''Χάσαμε την μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Έπαιξα με A class αθλητή από Ολλανδία και έχασα για ένα σημείο. Μόνο κερδισμένος μπορούσα να βγω από αυτό το ματς ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Τέτοιες κοντινές ήττες με κάνουν να προετοιμάζομαι πιο σκληρά ακόμα για τους επόμενους αντιπάλους! Ραντεβού λοιπόν στο επόμενο fight με τον Γιάννη Μιχαλόπουλο στο Iron Challenge!


Ο Θανάσης Μιχαλούδης βρίσκεται πλέον στην Αμερική όπου και έχει αρχίσει εκεί την πυγμαχική καριέρα του. Ο Έλληνας αθλητής βρέθηκε στο εξώφυλλο του γνωστού ομογενειακού περιοδικού ''OPA'' και στο προφίλ του ανέβηκε η παρακάτω φωτογραφία.



Eντυπωσιακή και η αφίσα του 17ου πανελληνίου πρωταθλήματος Παγκρατίου αθλήματος που είδαμε να ανεβάζει ο Άρης Παπαδάκης στο προφίλ του! Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί 7 και 8 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Δροσούπολης του Δήμου Φυλής.



O Στέλιος Φώτης μαζί με τον Κώστα Ζούμη έκαναν πυγμαχικό αγώνα επίδειξης στο ''Μάγια Μάγια'' στο Μπουρνάζι.


Η μαχητική βραδιά πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των αγώνων ''Scorpions'' που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος ''Σκορπιός''.

Δείτε τον αγώνα επίδειξης που βρήκαμε στο προφίλ του Στέλιου Φώτη!

Στέλιος Φώτης vs Κώστας Ζούμης



Ο Tony Christodouloy μετά την τελευταία του μάχη στο GFC 3 και την νίκη του επί του Bούλγαρου Stanislav Enchev , υπέγραψε συνεργασία με το γνωστό μεγάλο ασιατικό ΜΜΑ promotion ''ONE FC'' και σύντομα θα τον δούμε να αγωνίζεται εκεί. Eγκατέλειψε την Ελλάδα και μένει στην Σινγκαμπούρη, όπου δείχνει να απολαμβάνει τη διαμονή του εκεί σύμφωνα με τα status που κάνει και τα οποία μεταφράσαμε για εσάς.


ΠΡΩΤΟ

''H Σινγκαμπούρη είναι υπέροχη σήμερα. Ο ήλιος λάμπει και ο καιρός είναι υπέροχος για μια βόλτα. Θα πάω να επισκεφθώ μερικά αξιοθέατα. Ύστερα θα γυρίσω στο γυμναστήριο για να κάνω λίγο bjj και mma σπάρινγκ.''

ΔΕΥΤΕΡΟ

''Σήμερα περπάτησα μέσα σε ένα φοβερό πάρκο, έκανα λίγο light mma/boxing προπόνηση και gi rolling. Δίδαξα μερικές ωραίες τεχνικές.''

Η συνέχεια τον βρήκε σπίτι να μαγειρεύει!



O κορυφαίος Έλληνας αθλητής του Kick Boxing στην κατηγορία του, o Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου, έχασε στο ''Gladiator's Night 6'' που διοργανώθηκε την 1η Απριλίου στην Χαλκιδα από τον Karapet Karapeyan και για την ήττα του αυτή έκανε το ακόλουθο status:

'' Έτσι είναι ο αθλητισμός...υπάρχει η νίκη αλλα και η ήττα!!
Ευχαριστώ όλους όσους με ακολουθούν και με στηρίζουν.
Μαθαίνουμε απ'τα λάθη μας και προχωράμε για άλλα...''

Πολύ ωραίο ήταν και το σχόλιο του καλύτερου ΄Ελληνα αθλητή στο αγώνισμα του Sanda Κωνσταντίνου Βετίμη στον τοίχο του Χατζηχρόνογλου για αυτόν τον αγώνα.

''...όσοι έχουν περάσει τα σχοινιά και το λέει η καρδούλα τους δικαιούνται να έχουν άποψη, δικαιούνται να έχουν κρίση. Οι υπόλοιποι ας κάτσουν αναπαυτικά στα γραφεία τους να μας βλέπουν να κερδίζουμε και να χάνουμε. Η ήττα σου θυμίζει πως δεν είσαι ένα μηχανάκι που βάζεις βενζίνη και πας. Σου θυμίζει πως είσαι άνθρωπος και πως οι άνθρωποι δικαιούνται και επιβάλλεται να κάνουν λάθοι! Γερός και τεχνίτης όπως πάντα στο ματς... αυτά... το αποτέλεσμα λίγο με νοιάζει. Να σαι πάντα εκεί για να βλέπουμε καλό κίκμποξ.''

Αυτή είναι μια πρώτη γεύση από τη νέα μας στήλη! Σύντομα έρχεται το επόμενο ''Your Facebook''.

Και μην ξεχνάτε, το site του ONLYFIGHTERS, το onlyfighters.gr, έρχεται σύντομα στις οθόνες των υπολογιστών σας...