onlyfighters

April 03, 2012

O Mohamed Khamal, παραλίγο αντίπαλος του Μιχάλη Ζαμπίδη, έκλεισε σε άλλη διοργάνωση με νέο αντίπαλο!

Στα αριστερά ο Mohamed Khamal στα δεξιά ο Robin van Roosmalen


Και εκεί που ήταν να έρθει στην Ελλάδα και να αναμετρηθεί με τον Μιχάλη Ζαμπίδη στο ‘Iron Challenge 3’ στις 28 Απρίλη, τα σχέδια του Mohamed Khamal ανατράπηκαν.
Οι διαφωνίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας ανάμεσα στους δύο αθλητές σε σχέση με την κατηγορία κιλών και τα γάντια που θα χρησιμοποιούνταν στην αναμέτρηση, κατέληξαν σε οριστική ρήξη μεταξύ τους.

Μόλις εχθές ο Μιχάλης Ζαμπίδης ανακοίνωσε ότι τη θέση του Khamal θα πάρει ο Fadi Merza, ενώ και ο Khamal δεν άργησε να κλείσει τον επόμενο αντίπαλό του (πιθανώς να ήταν και από πριν κλεισμένος). Έτσι οι πληροφορίες θέλουν τον Khamal να έχει κλείσει για να αγωνιστεί στη διοργάνωση SLAMM VII με αντίπαλο τον Ταϋλανδό Saiyok Pumphanmuang.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση θα περιλαμβάνει Muay Thai αγώνες ανάμεσα σε Ολλανδούς και Ταΰλανδούς μαχητές. Όμως εκτός του ''Thailand vs Holland'' στην κάρτα προστέθηκαν και ζευγάρια αγώνων με τον τίτλο ‘Best of Holland’.

Η αφίσα της διοργάνωσης

Στα αξιοσημείωτα της κάρτας αγώνων του event που θα πραγματοποιηθεί στην Almere της Ολλανδίας στις 27 Μαΐου, αναφέρεται ο πρώτος αγώνας του Ismael Londt μέσα στο 2012 που θα γίνει εκεί, μετά την ακύρωση του αγώνα με τον Dzevad Porturak τον Μάρτιο, ενώ στο SLAMM VII θα δούμε και το rematch ανάμεσα στους Errol Koning και Omar Amrani στα -80 κιλά.

Αναλυτικά:

Holland vs. Thailand (5x3):

61kg: Ilias El Hajoui vs. Pornsaneh Sitmonchai

70kg: Mohamed Khamal vs. Saiyok Pumphanmuang

70kg: Faldir Chahbari vs. Bovy Sor Udomson

72.5kg: Nieky Holzken vs. Nonsai

Best of Holland (3x3):

57kg: Denise Kielholtz vs. Katerina Svobodova

70kg: Robbie Hageman vs. Ajay Balgobind

70kg: William Diender vs. Giga Chikadze

75kg: Miles Simson vs. Matthias Ibssa

80kg: Errol Koning vs. Omar Amrani

100+kg: Ismael Londt vs. TBA

Πηγή πληροφοριών: liverkick.com