onlyfighters

April 28, 2012

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ! Τραυματίστηκε σοβαρά ο Έλληνας πρωταθλητής του ΜΜΑ Χρήστος Πετρούτσος.


Σοκάρει τον κόσμο του ΜΜΑ και όλων των μαχητικών αθλημάτων η περιπέτεια της υγείας που αντιμετωπίζει ο Έλληνας πρωταθλητής Χρήστος Πετρούτσος

Πριν 20 μέρες και ενώ είχε σχολάσει από την εργασία του, οδηγούσε επί της οδού Κηφισίας με τη μηχανή του , όταν ένας ασυνειδητος οδηγός τον "έκλεισε", με αποτέλεσμα να προκληθεί σφοδρή σύγκρουση της μηχανής με το αυτοκίνητο. Ο Έλληνας πρωταθλητής μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στα δύο του πόδια, που είχαν κυριολεκτικά "λιώσει" από τη σύγκρουση. 

Μετά από μια επιτυχημένη κατά τους θεράποντες γιατρούς επέμβαση, ο Χρήστος απέφυγε τα χειρότερα και πλέον αναρρώνει με δύο σπασμένα πόδια στο σπίτι του σε πλήρη ακινησία. Για τους επόμενους δύο μήνες δεν επιτρέπεται να πατήσει τα πόδια του. Ο σκληροτράχηλος Έλληνας ΜΜΑ Fighter περνά την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του και η ακινησία μοιάζει γολγοθάς για τον υπερκινητικό και πάντα δραστήριο πρωταθλητή μας. 

Να του ευχηθούμε καλή ανάρρωση, να είναι περαστικό αυτό που του συνέβει και καλή δύναμη αυτούς τους δύσκολους μήνες που θα είναι σε αποκατάσταση των πληγών του ! 

Πηγή κειμένου: ringstories.gr

Όλη η ομάδα του ONLYFIGHTERS εύχεται περαστικά στον σπουδαίο αυτό Έλληνα πρωταθλητή. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΟ!

Θυμηθείτε αγώνα του Χρήστου Πετρούτσου με τον Fabricio Nascimento.