onlyfighters

April 23, 2012

Oι αγώνες που θα γίνουν στο ''Final 16'' του GLORY στα 70 κιλά. Αντίπαλοι για Petrosyan / Roosmalen / Kraus / Askerov!


To αντίπαλο δέος του ανανεωμένου Κ-1, έρχεται από την Ευρώπη, ονομάζεται GLORY και τα ηνία τα κρατούν Ρώσοι επιχειρηματίες.

Στις 26 Μαΐου στη Στοκχόλμη θα διεξαχθεί η πρώτη διοργάνωση του promotion για το 2012 με το ''Final 16'' στα 70 κιλά. Και την αμέσως επόμενη μέρα είναι προγραμματισμένο το K-1 με το δικό του τουρνουά στα ίδια κιλά! Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβετε ότι η ατμόσφαιρα είναι εμπόλεμη ανάμεσα στα δύο promotion.

To GLORY ανακοίνωσε τα δικά του ζευγάρια αγώνων και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω. Ξεχωρίζουν οπωσδήποτε η συμμετοχή του Aρμένη Giorgio Petrosyan, ο οποίος είναι ασταμάτητος και αήττητος τα τελευταία χρόνια -για πολλούς ο καλύτερος Kickboxer μακράν αυτή τη στιγμή στον κόσμο-. Ξεχωρίζει επίσης η συμμετοχή του πρωταθλητή του ''It's Showtime'' Robin van Roosmalen, ο οποίος μετά από αρκετή φημολογία που τον ήθελε να συμμετέχει στο Κ-1, εντάχθηκε τελικά στο ρόστερ μαχητών του GLORY. Aκόμα ξεχωρίζει η συμμετοχή του Albert Kraus, που το 2011 αναδείχθηκε πρωταθλητής παίρνοντας τον τίτλο στα μεσαία κιλά στο Superkombat στα -72 κιλά κερδίζοντας στον τελικό τον Γερμανό Alexander Schmitt.

To δυνατότερο ζευγάρι παρά τη δυναμική του Petrosyan θεωρούμε ότι είναι αυτό ανάμεσα στον ίδιο και τον Γάλλο Fabio Pinca που κατάφερε το 2011 να είναι ο φιναλίστ στα -67 κιλά του τουρνουά Thai Fight. Οι δυο τους δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Giorgio Petrosyan vs. Fabio Pinca

Maxim Vorovski vs. Sanny Dahlbeck

Robin van Roosmalen vs Dzhabar Askerov

Ky Hollenbeck vs Michael Corley

Yoshihiro Sato vs Shemsi Beqiri

Dennis Schneidmiller vs Qi Chenglong

Kem Sitsongpeenong vs Cosmo Alexandre

Albert Kraus vs Mohamed El Mir

Όλη την ένταση του Κ-1 και του GLORY θα τη ζήσουμε εδώ στο ONLYFIGHTERS!