onlyfighters

April 07, 2012

BOXING: Δείτε τον 45χρονο Ολυμπιονίκη δισκοβόλο Lars Riedel σε αγώνα πυγμαχίας!

Στη φωτογραφία δεξιά ο Lars Riedel και αριστερά ο Evil Jared Hasselhof

Στο ρινγκ για αγώνα πυγμαχίας ανέβηκε ο βετεράνος Ολυμπιονίκης Γερμανός δισκοβόλος Lars Riedel στα πλαίσια βραδιάς αγώνων πυγμαχίας, όπου συμμετείχαν διάσημοι άνθρωποι του star system της Γερμανίας. H διοργάνωση έγινε από τον τηλεοπτικό σταθμό ProSieben και εκεί αντιμετώπισε τον Jared Hasselhof.

O Lars Riedel είναι πασίγνωστος Παγκόσμιος (το 2001) και Ευρωπαϊκός (1998) πρωταθλητής στον χώρο του στίβου και συγκεκριμένα στην δισκοβολία με πολυάριθμες διακρίσεις.

O Jared Hasselof καλύτερα γνωστός με το ψευδώνυμο ''Evil'', γεννημένος στις 5 Αυγούστου του 1971, είναι γνωστός μπασίστας της μπάντας ''The Bloodhound Gang''.

Στον αγώνα στον πρώτο γύρο υπετέρησε ο Riedel αξιοσημείωτα, αλλά στον δεύτερο γύρο δύο χτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον ξάφνιασαν. Ο Riedel συνέχισε τον αγώνα δίχως να δείχνει ιδιαίτερη τόλμη να δώσει πόνο στον αντίπαλό του. Ο Jared το αντιλήφθηκε αυτό και με τον Riedel να περιπλανιέται στο ρινγκ, τον έστειλε 22 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα στον τέταρτο γύρο στο καναβάτσο.

Επίσης εκτός από αυτόν τον αγώνα, ο αγαπητός στο γερμανικό κοινό Lars Riedel συμμετέχει και στο ''Dancing with the stars'' Γερμανίας!

Κάντε κλικ στο παρακάτω link για να δείτε την αναμέτρηση ''Lars Riedel vs Jared Hasselhof'':

http://www.myspass.de/myspass/shows/tvshows/das-grosse-prosieben-promi-boxen/Lars-Riedel-vs-Evil-Jared--/8365/

Πηγή photo: promipool.de