onlyfighters

April 17, 2012

O BADR HARΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΚICKBOXING και το K-1!


Σαν να μην πέρασε μια μέρα...
O Badr Hari επιστρέφει στο Kick Boxing και το K-1!


Προς στιγμής πλασάρεται ως φήμη, αλλά η είδηση που έβγαλε μέσω twitter ο γνωστός φαν των μαχητικών αθλημάτων Bloodstain Lane, θα έπρεπε να θεωρείται σίγουρη νομίζω.
Όταν στις 28 Ιανουαρίου στο ‘It’s Showtime’ του Leeuwarden στην Ολλανδία ο Badr Hari ανέβηκε στο ρινγκ για να δώσει τον τελευταίο του αγώνα στο Kick Boxing με αντίπαλο τον Gokhan Saki, τον οποίον και κέρδισε με TKO στον πρώτο γύρο, το promotion του K-1 το οποίο και τον ανέδειξε δεν υπήρχε στον χάρτη.

Ο Badr Hari είχε αποφασίσει τότε να ασχοληθεί αποκλειστικά με την πυγμαχία και γι’αυτό είχε μεταναστεύσει στην Αμερική. Τώρα όμως το Κ-1 έχει επιστρέψει για τα καλά έχοντας ανακοινώσει μάλιστα και συγκεκριμένες ημερομηνίες των διοργανώσεών του. Ο Badr Hari μπορεί να αναδείχτηκε από το K-1, αλλά δεν το κατέκτησε ποτέ. Το 2008 έφτασε στον τελικό του τουρνουά αλλά εκεί αποκλείστηκε με αντίπαλο τον Remy Bonjasky, καθώς του επιτέθηκε ενώ εκείνος ήταν πεσμένος στο καναβάτσο.

Θυμηθείτε τον αγώνα!



Την επόμενη χρονιά ο Badr έφτασε πάλι στον τελικό και αυτή τη φορά σκόνταψε πάνω στο εμπόδιο του Semmy Schilt από τον οποίο ηττήθηκε με TKO μετά από 3 νοκ ντάουν στον πρώτο γύρο.

Θυμηθείτε εκείνον τον τελικό του 2009 στο παρακάτω βίντεο.



Μετά από αυτές τις δύο ήττες ο Badr Hari βελτιώθηκε σε τρομερό βαθμό – το είδαμε και με τον Saki- αλλά το K-1 δεν υπήρχε για να το κατακτήσει. To Κ-1 όμως τώρα επέστρεψε και προφανώς ο Hari είναι δύσκολο να αντισταθεί στον πειρασμό να επανέλθει για να το κατακτήσει επιτέλους. Φήμες μάλιστα υποστηρίζουν ότι ακόμα και στην Αμερική που είναι προκειμένου να γίνει πυγμάχος, ακόμα και εκεί πολλοί τον έχουν δει να δουλεύει τα πόδια του.

Eτοιμαστείτε όλοι οι φανς του, ο BADR HARI επιστρέφει!… (κατά πάσα πιθανότητα)!