onlyfighters

April 23, 2012

Ένας ακόμα αντίπαλος και μετά... ΕΛΛΑΔΑ! O Μιχάλης Αρναούτης παίζει στις 2 Μαΐου στις ΗΠΑ!


Ένας ακόμα αγώνας στις ΗΠΑ και μετά... ΕΛΛΑΔΑ!

Ο Μιχάλης Αρναούτης έκλεισε να παίξει έναν ακόμα αγώνα στην Αμερική και μετά έρχεται να αγωνιστεί μπροστά στους Έλληνες για πρώτη φορά στην καριέρα του στην μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση του καλοκαιριού του 2012 στη χώρα μας. Διαβάστε το μεγάλο μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ που έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας ΕΔΩ!

Προτού όμως γίνει αυτό, ακόμα μια στάση στις ΗΠΑ.

Εκεί στο co-main event της διοργάνωσης VIP BOXING III που θα γίνει στις 2 Μαΐου και σε αγώνα 8 γύρων στην κατηγορία junior welterweight θα παίξει ο Mighty Mike’ Μιχάλης Αρναούτης αντιμετωπίζοντας τον Nεοΰορκέζο Broderick Antoine! Ο Αntoine στον τελευταίο του αγώνα ηττήθηκε από τον Angelo Santana τον Νοέμβρη.

Ο Μιχάλης Αρναούτης (23-7-2, 10 νοκ άουτ) που ζει το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ, κέρδισε στον προηγούμενο αγώνα του, που σηματοδότησε και την επιστροφή του στα ρινγκ, τον Shakha Moore μέσα σε έξι γύρους στις 10 Φεβρουαρίου στο Μohegan Sun Casino.

Το Russo’s On The Bayπου βρίσκεται στο Howard Beach θα φιλοξενήσει αυτό το promotion του Joe DeGuardia που δήλωσε για το event: ‘Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε μια υπέροχη βραδιά επαγγελματικής πυγμαχίας για ακόμα μία φορά. Είναι η τρίτη μας διοργάνωση VIP BOXING και η βραδιά θα περιλαμβάνει όπως και τα προηγούμενα events φαγητό και κοκτέιλς μαζί με δράση και θέαμα!’

Στο main event της διοργάνωσης θα είναι η αναμέτρηση του εντυπωσιακού και δημοφιλή πυγμάχου Vinny Maddalone με τον Chris Koval σε δέκα γύρους.

Πηγή πληροφοριών: starboxing.com