onlyfighters

April 18, 2012

Ματσάρα ''Nίκος Παπαδημητρίου vs Nίκος Γκίκας'' στο ΤΗΕ ΒATTLE 3! Διαβάστε τα υπόλοιπα ζευγάρια!


Mε δελτίο τύπου που στάλθηκε σήμερα στο ONLYFIGHTERS από τον διοργανωτή του THE BATTLE 3 Στέφανο Κωνσταντινίδη, σας ενημερώνουμε για τους αθλητές και τα πρώτα ζευγάρια μαχητών που θα αναμετρηθούν στη διοργάνωση.

Αυτό που ξεχωρίσαμε είναι η μάχη φωτιά ανάμεσα στον Νίκο Παπαδημητρίου και τον Νίκο Γκίκα! Ο πιο ταλαντούχος και φέρελπις Έλληνας μαχητής των τελευταίων ετών στην κατηγορία του, αντιμετωπίζει τον τρομερά φορμαρισμένο Νίκο Γκίκα, που τους τελευταίους μήνες τρέχει ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί. Αδιαμφισβήτητα αυτό είναι ένα ματς κόλαση!

Από την άλλη ο Αντώνης Τζώρος, ο πολύ αγαπητός αυτός Έλληνας αθλητής στην heavyweight κατηγορία για την ευθύτητα και την ειλικρίνειά του, θα αναμετρηθεί με τον Ολλανδό Jahfar Wilnis, για τον οποίο μαθαίνουμε ότι τα sparrings του καταδεικνύουν έναν πολύ δυνατό μαχητή.

Σύμφωνα λοιπόν με το δελτίο τύπου:

Το ελληνικό fight show ΤΗΕ ΒΑΤΤLE vol.3 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων , υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης.

Μain event της βραδιάς είναι ο αγώνας-ρεβάνς με όρους FULL MUAY THAI σε 5 γύρους των 3 λεπτών μεταξύ του Σταμάτη ''Showman'' Μπιτάκου και του Παύλου ''Diamond'' Καπώνη.

Το υπόλοιπο event :

ΤΙΤLE FIGHT HEAVYWEIGHT με όρους Κ1 σε 5 γύρους των 2 λεπτών:

Αντώνης ''Wrangler'' Τζώρος (Greece) vs Jahfar Wilnis (Holland)

Η ζώνη TOP FIGHTER -HEAVYWEIGHT- ΟF THE BATTLE ανήκει στον Κirk Kruba (την κατέκτησε στην Ελλάδα με νίκη επί του Κώστα ''Τower'' Αγγελή στο THE BATTLE vol.1 και την υπερασπίστηκε στο Βέλγιο όπου κέρδισε τον Έλληνα Δημήτρη Αλαφογιάννη).

Ο κάτοχος της ζώνης Kirk Kruba αδυνατούσε να υπερασπιστεί τη ζώνη στην Ελλάδα στις 5 Φεβρουαρίου στο THE BATTLE vol.2 λόγω ήδη κλεισμένου αγώνα που είχε.
Του έγινε και δεύτερη πρόταση για το THE BATTLE vol.3 στις 9 Ιουνίου, αλλά παίζει στα τέλη Ιουνίου στο It's Showtime και το συμβόλαιο του, του απαγορεύει να έχει αγώνα 40 ημέρες πριν.

Αυτομάτως η ζώνη είναι υπό διεκδίκηση (2 συνεχόμενες αρνήσεις) και θα τη διεκδικήσει ο καλύτερος εν ενεργεία Έλληνας heavyweight Αντώνης Τζώρος , με τον πρωταθλητή Ολλανδίας B' class και νέο μέλος της ομάδας του It's Showtime Jahfar Wilnis.

H επίσημη αφίσα της τετράδας για τη ζώνη Top Fighter of the Battle

TITLE FIGHT με κανόνες Κ1 στα στα -67,5 κιλά

Ένα τουρνουά με τους τέσσερις καλύτερους Έλληνες kickboxers στην κατηγορία τους θα βγάλει τον κάτοχο της ζώνης TOP FIGHTER OF THE BATTLE!

H τεράδα αποτελείται από τους :

Θανάσης Καρούσος (Fighters)

Δημήτρης Σύλλας (Colosseum)

Σταύρος Εξακουστίδης (Γ.Σ. Κορυδαλλού)

Κώστας Μιρζάεφ (Μαχητές Καβάλας)

Η κλήρωση των ζευγαριών θα γίνει την ημέρα της ζύγισης, δηλαδή μια μέρα πριν το event.


ΤΙΤLE FIGHT BANTAMWEIGHT ''PRINCESS OF THE BATTLE''

Με κανόνες Full Muay Thai σε 5 γύρους των 2 λεπτών:

Mαριάννα ''Diamond Lady'' Καλλέργη (Greece) vs (θα ανακοινωθεί σύντομα το όνομα της πρωταθλήτριας που θα διεκδικήσει τον τίτλο)


PRO ΚΙCKBOXING FIGHTS :

SUPER FIGHT (Κανόνες Κ1 στα 72,5 κιλά σε 3 γύρους των τριών λεπτών)

Νίκος ''Sweetkill'' Παπαδημητρίου (BUDO GYM) vs Νίκος ''Stelth'' Γκίκας (FIGHT CLUB)


SUPER FIGHT (Κανόνες Κ1 στα 72,5 κιλά σε 3 γύρους των τριών λεπτών)

Μελέτης ''Nightmare'' Κακουμπάβας (Μονομάχοι Χαλκίδας) vs (θα ανακοινωθεί σύντομα το όνομα)


PRO BOXING FIGHTS :

SUPER FIGHT (Στα 69,2 κιλά σε 4 γύρους των τριών λεπτών)

Αλέξης ''Stonehammer'' Σύρος (Fighters) vs Γιώργος Φωτακόπουλος (Golden Corner)


SUPER FIGHT (Στα 52,2 κιλά σε 5 γύρους των 2 λεπτών)

Ελευθερία Παλαιολόγου (Fighters) vs (θα ανακοινωθεί σύντομα το όνομα)

Επιπρόσθετα, όπως ενημερωθήκαμε από τον διοργανωτή, Pre Games στο ''The Battle 3'' δεν θα υπάρχουν, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία των ελληνικών διοργανώσεων οι αθλητές που θα πάρουν μέρος στο PART 1 των αγώνων, θα πληρωθούν και αυτοί για πρώτη φορά. Επίσης οι αθλητές που θα παίξουν στο πρώτο μέρος είναι σημαντικά ονόματα με αναγνωρισμένη αξία στα ρινγκ όπως o Κώστας Αγγελής και o Aλέξανδρος Παπανικολάου.