onlyfighters

April 25, 2012

MMA: Σκληρή ποινή αποκλεισμού για τον Alistair Overeem από την αθλητική επιτροπή! Όλο το παρασκήνιο!


To θετικό αντιντόπινγκ τεστ στις 27 Μαρτίου με τα αυξημένα ποσοστά τεστοστερόνης του Alistair Overeem βρήκε την κορύφωσή του εχθές 24 Απριλίου όταν ο Ολλανδός εμφανίστηκε ενώπιον της αθλητικής επιτροπής της Νεβάδα προκειμένου να απολογηθεί για αυτό το αποτέλεσμα που διέλυσε όλη την κάρτα αγώνων του UFC 146.

Nα θυμήσουμε ότι το ποσοστό τεστοστερόνης που βρέθηκε στον Overeem ήταν 14:1, ενώ το φυσιoλογικό είναι 1:1 και το επιτρεπτό 6:1. Γι’αυτό το απίστευτα υψηλό ποσοστό ο Overeem έριξε την ευθύνη, όπως είδαμε και απ’την επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ, σε αντιφλεγμονώδη φάρμακα που έπαιρνε για να αντιμετωπίσει ένα παλαιότερο τραύμα και τα οποία δίχως να το γνωρίζει ήταν αναμεμειγμένα με τεστοστερόνη. Αυτή η δικαιολογία που προέβαλε όμως δεν ήταν αρκετή και το UFC τον πέταξε έξω απ’τον main event του UFC 146, στο οποίο θα αντιμετώπιζε για τον παγκόσμιο τίτλο στην heavyweight κατηγορία του UFC τον Junior dos Santos.


O Overeem ζήτησε μπροστά απ΄την αθλητική επιτροπή... διαβάστε στη συνέχεια τι συνέβη στην επιτροπή και την ποινή του Alistair Overeem κάνοντας κλικ εδώ...