onlyfighters

April 03, 2012

Συγκλόνισε η ιστορία ζωής του πυγμάμου Τάσου Μπερδέση στην εκπομπή ''Μίλα'' του Star Channel !

(Στη φωτογραφία ο Τάσος Μπερδέσης : photo by Demi Karatzaferi)


Στο Star Channel εμφανίστηκε σήμερα ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης που έκανε πριν λίγους μήνες την επιστροφή του στα ρινγκ στην γενέτειρά του την Πάτρα και το NO LIMITS 17 ύστερα από μια μεγάλη περιπέτεια ζωής που έζησε τα τελευταία χρόνια.

Έκδηλη ήταν η συγκίνηση της παρουσιάστριας της εκπομπής ''Μίλα'' Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία σε σημείο της συνέντευξης συγκινήθηκε τόσο πολύ από την ιστορία του Τάσου που σχεδόν έβαλε τα κλάματα.

Διαβάστε παρακάτω όσα έγραψε γνωστό site:

'' Συγκλονίζει η ιστορία του Τάσου Μπερδέση του πυγμάχου που κατηγορήθηκε άδικα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που φυλακίστηκε, και τελικά αθωώθηκε παμψηφεί. Πανελληνιονίκης με δεκάδες διακρίσεις στον χώρο του αφιέρωσε όλη του την ζωή στο μεγάλο του πάθος, την πυγμαχία. Όμως τα όνειρά του σταμάτησαν ξαφνικά και μάλιστα στο απόγειο της πορείας του, όταν κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας, στερώντας του δύο φορές την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες.

«Υπήρχε ένας άνθρωπος εφιάλτης που ήθελε να μου καταστρέψει όλα τα όνειρα. Μου κατέστρεψε όχι όλα τα όνειρα… Δεν πήγα στην Ολυμπιάδα, όμως δεν έμεινα μέσα στην φυλακή γιατί ήμουν πολύ καθαρός. Τώρα πια θα συνεχίσω με τον αθλητισμό και θα φτάσω εκεί που έχω ονειρευτεί να φτάσω.»

Ο ίδιος πέρασε 90 μαρτυρικές μέρες στην φυλακή ενώ από την πρώτη στιγμή προσπαθούσε να αποδείξει την αθωώτητά του.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνονταν όλα όσα έγιναν και μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω τον αθλητισμό. Η αθώωσή μου ήταν μεγάλη δικαίωση. Και μέσα στην φυλακή έκανα προπόνηση. Δεν μπορούσα να σταματήσω ούτε λεπτό.»

«Θεωρώ ότι εκτός από λαμπρός αθλητής είναι και λαμπρός-εξαιρετικός άνθρωπος που με εντιμότητα και καθαρότητα αγωνίστηκε όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του.

Αυτοί που τον κυνήγησαν και τον συκοφάντησαν και τον εδίωξαν θα πρέπει και αυτοί με την σειρά τους να δώσουν λόγο στην δικαιοσύνη και πιστεύω πως σύντομα θα δώσουν.» σημείωσε ο δικηγόρος του κος Κεχαγιόγλου.

«Δεν σταμάτησα λεπτό να πιστεύω, γύρισα πίσω και σκοπεύω να μείνω για πάντα.»

Για όλη του την ζωή θα θυμάται την στιγμή που συνελήφθη και για αυτό γιατί είδε την μητέρα του να κλαίει. «Έκλαιγε η μάνα μου και όταν την είδα εκεί λυγίζεις όσο δυνατός κι αν είσαι…»

Μάλιστα δεν κρύβει πως σκέφτηκε μέχρι και να βάλει τέλος στην ζωή του «Ναι το σκέφτηκα από την στιγμή που με κατηγόρησαν άδικα για ανθρωποκτονία.»

Μετά από την περιπέτεια που πέρασε σκέψη του είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες. «Κάθε πρωί που ξύπναγα στην φυλακή και κοίταγα τον ήλιο, έλεγα πως θέλω να βγω από εδώ και να πάω Ολυμπιάδα στο Λονδίνο.»

Θυμηθείτε τον αγώνα του Τάσου Μπερδέση στο NO LIMITS 17 με αντίπαλο τον Bessem Belklir.



Πηγή γνωστού site: trelokouneli.gr