onlyfighters

April 20, 2012

O Μike Tyson σοκάρει: ''Είχα τη μορφίνη, τη μαριχουάνα, τα βιάγκρα μου και αυτή ήταν η ζωή μου''!


Αδιαμβισβήτητα ο Mike Tyson είναι μια απ’τις πιο αμφιλογέμενες αθλητικές μορφές αθλητών που έχουν υπάρξει ποτέ στην ιστορία αυτού του πλανήτη.

Έχει ζήσει την απόλυτη καταξίωση όντας παγκόσμιος πρωταθλητής στην πυγμαχία με ρεκόρ 37-0 και ταυτόχρονα την απόλυτη πτώση πηγαίνοντας μέχρι και φυλακή χάνοντας όλη την αμύθητη περιουσία που είχε κάνει τα προηγούμενα χρόνια.

Πρόσφατα συνέχισε τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για το παρελθόν της ζωής του μιλώντας για το γεγονός ότι άφησε έγκυο μια γυναίκα φύλακα στη φυλακή που τον έκλεισαν για ένα διάστημα, καθώς και για την τακτική χρήση μορφίνης που έκανε ταυτόχρονα με άλλα ναρκωτικά.

Επακριβώς στο κορυφαίο αθλητικό δίκτυο ESPN και τον δημοσιογράφο Rick Reilly χωρίς φόβο και πάθος με απόλυτη ειλικρίνεια δήλωσε:

‘Απλά μου αρέσει η μορφίνη, αλλά έπρεπε να παίρνω αρκετή από αυτή διότι δεν μένει στον οργανισμό για μεγάλο διάστημα… Έπαιρνα την κοκαΐνη μου, είχα την μαριχουάνα μου, είχα τα cialis και τα βιάγκρα μου και τους μικρούς μου φίλους να κάθονται εκεί. Αυτός απλά είναι ο τρόπος με τον οποίο έζησα τη ζωή μου.’

Με τέτοιες αποκαλύψεις ενστικτωδώς αντιπαθείς τον Tyson. Ωστόσο θα πρέπει να τον παραδεχτούμε, γιατί ενώ άλλοι πανεύκολα στη θέση του θα κρύβονταν και θα έθαβαν κάθε αμαρτωλό παρελθόν, αυτός έχει το θάρρος να είναι ευθύς.

Ο Mike Tyson προσπαθεί πλέον να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και να κάνει το δικό του comeback στη ζωή. Σταμάτησε τη χρήση ναρκωτικών και δραστηριοποιείται πλέον και ως κωμικός έχοντας το δικό του σόου στο Λας Βέγκας με την ονομασία ‘Mike Tyson: Undisputed Truth Show’. Έχει κάνει επίσης εμφανίσεις και στις δύο ταινίες ‘The Hangover’ παίζοντας τον εαυτό του.

Σίγουρα κίνητρο για αυτές του τις κινήσεις είναι και η οικονομική καταστροφή που υπέστη τα τελευταία χρόνια, καθώς φαίνεται έχει ανάγκη τα χρήματα. Το παρελθόν του ο Tyson δεν μπορεί να το διορθώσει και παρότι όσα λέει ίσως πολύ θεωρήσουν πως καλύτερο θα ήταν να τα κράταγε για τον ευατό του, σίγουρα θα λειτουργούν και ως ένα είδος ψυχοθεραπείας για τον ίδιο.

Η αλήθεια άλλωστε πάντοτε… μας λυτρώνει!