onlyfighters

March 19, 2012

Μια νέα διοργάνωση από EΛΛΗΝΕΣ για ΕΛΛΗΝΕΣ στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ! Είναι το ''FEARLESS PRIDE 1'' !

H επίσημη αφίσα του ''Fearless Pride 1 : Athens vs Melbourne''


O εκ Μελβούρνης ορμώμενος τα δύο τελευταία χρόνια Γιώργος Περγιάλης αναλαμβάνει χρέη promoter και με συνεργάτες τους 'Ελληνες Κώστα Λάζο (ιδιοκτήτης των γυμναστηρίων Fusion) και Steve Agi (εκδότης του ομογενειακού περιοδικού OPA), έχουν βάλει στόχο στην μακρινή Αυστραλία να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο ελληνοαυστραλέζικο promotion με την ονομασία ''Fearless Pride''!

Όλες οι πληροφορίες είναι εδώ στο ONLYFIGHTERS!

H πρώτη διοργάνωση θα γίνει 2 Ιουνίου και η πλήρης ονομασία του event θα είναι ''Fearless Pride: Athens vs Melbourne''. Tόπος διεξαγωγής θα είναι το Pavilon Hall στη Βόρεια Μελβούρνη. Εκεί μια ομάδα μαχητών από την Αθήνα θα έρθει αντιμέτωπη με μια αντίστοιχη από την Μελβούρνη.

Για πρώτη φορά στην ιστορία ένα μεγάλο team Ελλήνων μαχητών θα ταξιδέψει όλο μαζί στην Αυστραλία για αγώνες. Μιλάμε συνολικά για 7 Έλληνες αθλητές που θα βρεθούν στην μακρινή αυτή Ήπειρο της Ωκεανίας, με όλους να έχουν υπογράψει 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας με το νέο αυτό promotion που γίνεται από Έλληνες για Έλληνες!

Στη φωτογραφία η δύο φίλοι και συνδιοργανωτές Γιώργος Περγιάλης (δεξιά) και Κώστας Λάζος (αριστερά)

Αρχηγός της ελληνικής αποστολής θα είναι ο μεγάλος δάσκαλος και πρωτεργάτης του Kick Boxing στην Ελλάδα, ο Γιώργος Μάλλιος, ενώ στην ομάδα μαχητών της Αυστραλίας θα ηγηθεί ο επίσης Έλληνας θρύλος του Kick Boxing Στέλιος ''Stan the man'' Λογκινίδης.

Στους Έλληνες μαχητές που θα παρευρεθούν για να παίξουν στο πρώτο Fearless Pride θα είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής της WAKO στα LOW, ο Γιάννης Σοφοκλέους και μαζί του οι Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου, Νεκτάριος Ουζούνης, Χάρης Τούντας, Άννης Δομετίου, Στέλιος Παπαδόπουλος και η Κάλλια Κουρούνη.

Στη φωτογραφία ο τρομερός Έλληνας Kickboxer Γιάννης Σοφοκλέους (photo by studio Karteris)

Φειδωλός στις δηλώσεις του για το ποιοί μαχητές θα απαρτίζουν την αυστραλιανή ομάδα παρουσιάστηκε ο Γιώργος Περγιάλης. Δύο ονόματα αποκάλυψε σίγουρα και είναι και οι δύο πολύ μεγάλοι μαχητές του Kick Boxing Αυστραλίας. Ο ένας είναι ο Eric ''Diamondcutter'' Diamandstein και ο άλλος ο Τουρκοαυστραλός Baris Nezif, γνωστός μας από τη μάχη του με τον Μιχάλη Ζαμπίδη πίσω στο 2000. Θυμηθείτε την αναμέτρησή του με τον Μιχάλη στην αρχή της μεγάλης καριέρας του Iron Mike Ζαμπίδη εδώ και εδώ.

Ο Αυστραλός θρύλος Eric Diamandstein θα έρθει αντιμέτωπος στη διοργάνωση με τον Γιάννη Σοφοκλέους! Το ''Fearless Pride'' έχει την υποστήριξη της World Kickboxing Federation (WKF) και έτσι στο συγκεκριμένο main event θα γίνει διεκδίκηση του παγκόσμιου τίτλου της WKF στα 78,1 κιλά με όρους Κ-1 σε αγώνα Kick Boxing.

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο του αγώνα του Mιχάλη Ζαμπίδη με τον Baris Nezif στις 19 Νοεμβρίου του 2000

O αντίπαλος του Baris Nezif, όπως σωστά υπέθεσε και ο Πέτρος Πολυχρονίδης που πήρε διαδικτυακά τη συνέντευξη, θα μπορούσε να είναι λόγω κατηγορίας κιλών ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου. Ο Γιώργος Περγιάλης δεν το επιβεβαίωσε όμως αυτό, ενώ αποκάλυψε πως ακόμα ένας τίτλος θα δωθεί μέσα στη διοργάνωση.

Ο Steve Agi μίλησε από την πλευρά του για το πόσο πολύ διψά η ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης για να δει Έλληνες αθλητές από κοντά και να έρθει να τους υποστηρίξει. Μίλησε για το πόσο σημαντική ευκαιρία είναι αυτή που δίνεται στους Έλληνες αθλητές μέσα από τη νέα αυτή διοργάνωση, καθώς θα μπορέσουν μέσα από το ''Fearless Pride'' να δείξουν το ταλέντο τους με την ελπίδα να κλείσουν μεγάλα συμβόλαια στην Αυστραλία και να γίνουν ευρύτερα γνωστοί. Κάπως έτσι άλλωστε εκεί στην Αυστραλία ξεκίνησε και η μεγάλη καριέρα του παγκόσμιου σταρ πλέον του Kick Boxing Μιχάλη Ζαμπίδη.

Εξαιρετικά επίπονο οικονομικά το συγκεκριμένο εγχείρημα για τους 3 Έλληνες διοργανωτές, ειδικά για αυτή την πρώτη διοργάνωση, αλλά όταν έχεις όμως όραμα, πλάνο και συγκεκριμένο στόχο, τότε η επιτυχία πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο Γιώργος Περγιάλης ξεκαθάρισε πως η συγκεκριμένη προσπάθεια δεν είναι μια ''αρπαχτή'', ανακοινώνοντας πως ήδη σχεδιάζεται η επόμενη διοργάνωση στις 3 Νοεμβρίου. Μεγαλεπίβολος στόχος θα ήταν φυσικά μετά από κάποιο καιρό να φιλοξενηθεί το ''Fearless Pride'' και στην Αθήνα!

Στη φωτογραφία ο Αυστραλός Eric Diamandstein, αντίπαλος του Γιάννη Σοφοκλέους

Kick Boxing και Muay Thai θα δούμε λοιπόν σε αυτή την πρώτη διοργάνωση των Ελλήνων promoters στην Αυστραλία, καθώς είναι δύο περισσότερο προσοδοφόρα αθλήματα για Έλληνες αθλητές στο εξωτερικό, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγή υπήρχε και η σκέψη να γίνει αγωνας ΜΜΑ με τον σπουδαίο Έλληνα αθλητή του αγωνίσματος Γιώργο Κατσινόπουλο να ήταν το πιθανότερο να λάμβανε μέρος. Τελικά αποφάσιστηκε να γίνουν αγώνες ΜΜΑ από τη δεύτερη διοργάνωση και μετά, με το όνομα του Χρήστου Πετρούτσου να πέφτει επίσης στο τραπέζι.

Tέλος αστειευόμενος ο Γιώργος Περγιάλης αποκάλυψε πως το μότο που οι άνθρωποι εκεί λένε μεταξύ τους είναι ''ξύλο και μπουζούκια'', καθώς μετά τη διοργάνωση με μεγάλη χαρά και εγκαρδιοσύνη οι Έλληνες ομογενείς ετοιμάζουν μια πολύ ωραία υποδοχή με τραγούδι και κέφι για τους Έλληνες συμπατριώτες που τους επισκέφτηκαν. Ο γνωστός τραγουδιστής και λάτρης του Kick Boxing Πέτρος Ίμβριος θα παρευρεθεί επίσης στη διοργανωση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συνέντευξη των τριών Ελλήνων promoters!



Πηγή βίντεο: LordofRingsTV (Dailymotion)