onlyfighters

April 22, 2012

BOXING: Δείτε ''Tyson Fury vs Μartin Rogan'' για τον τίτλο στα βαρέα κιλά στην Ιρλανδία! (14/4/2012)


Νικητής στην Ιρλανδική μάχη αναδείχτηκε ο Tyson Fury στον πέμπτο γύρο απέναντι στον Martin Rogan κατακτώντας έτσι τον vacant τίτλο της heavyweight κατηγορίας στην χώρα, συνεχίζοντας έτσι τον δρόμο για τον παγκόσμιο τίτλο.

Για πρώτη φορά σε αυτή την αναμέτρηση ο Fury έπαιξε με το αριστερό χέρι και αυτό είχε αποτέλεσμα οι πρώτοι γύροι του να είναι διερευνητικοί. Ο Rogan εντυπωσίασε στα 40 του χρόνια με τους δύο πολύ δυνατούς πρώτους γύρους που είχε, αλλά από τον τρίτο και μετά έπεσε με αποτέλεσμα η ήττα να έρθει φυσιολογικά.

Ο τέταρτος γύρος βρήκε τους δύο πυγμάχους ισόπαλους με τον Fury να ανεβάζει ταχύτητα στον πέμπτο γύρο. Μετά από ένα δυνατό χτύπημα στο σώμα ο Rogan έπεσε στο καναβάτσο και παρότι σηκώθηκε στο μέτρημα, η γωνία του πέταξε στο ρινγκ λευκή πετσέτα.

‘Μου φάνηκε πιο άνετο να παίξω με το αριστερό χέρι σε αυτόν τον αγώνα’ δήλωσε ο 23χρονος Fury που έφτασε έτσι τις 18 συνεχόμενες νίκες χωρίς ούτε μία ήττα. ‘Είμαι παγκόσμιας κλάσης πυγμάχος και δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα στο παιχνίδι μου.’

Δείτε την αναμέτρηση που έγινε στη Βόρειο Ιρλανδία: