onlyfighters

April 25, 2012

Βαριές ποινές περιμένουν τον Buakaw επειδή έπαιξε στο Thai Fight! Οι τελευταίες πληροφορίες!


Πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 19 Απριλίου, ο διευθυντής του γυμναστηρίου Por Pramuk και ο προσωπικός του δικηγόρος κ. Weewan Sangsuriyachat, έκαναν συνέντευξη τύπου στην οποία δήλωσαν την πρόθεσή τους να μηνύσουν τόσο τους διοργανωτές του Thai Fight, όσο και τον Buakaw γιατί δεν συμορφώθηκαν με τους κανόνες του αθλήματος του Muay Thai. 

Tόσο ο Rotejanaton όσο και ο δικηγόρος υποστηρίζουν ότι ο Buakaw έπαιξε στο πρόσφατο Thai Fight δίχως την συναίνεση του γυμναστηρίου Por Pramuk, όπως και όφειλε. Τόσο η διοργάνωση, όσο και ο σούπερ σταρ του Muay Thai αντιμετωπίζουν τώρα νομικές κυρώσεις. Η πιθανή ποινή για τέτοιες κατηγοριές θα μπορούσε να είναι ένας χρόνος φυλακή ή πρόστιμο 10.000 baht ή και τα δύο μαζί μαζί με την αφαίρεση της άδειας να συμμετέχει σε αγώνες για διάστημα έξι μηνών.


Ο ίδιος ο Buakaw μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη του επί του Ρώσου Rustem Zaripov όντας ακόμα πάνω στο ρινγκ δήλωσε: ‘Aποφάσισα να μπω στο ρινγκ και να παίξω παρά το γεγονός ότι ίσως αύριο με βάλουν στη φυλακή. Κέρδισα αυτόν τον αγώνα για τους φανς μου και για όλους όσους βρίσκονται στην επαρχία μου, στο Surin. Ήξερα από την αρχή του χρόνου ότι έπρεπε να παίξω εδώ. Έτσι και το έκανα.’

Η υπόθεση έχει πάρει όπως έχουμε αναφέρει απίστευτες διαστάσεις με την ίδια την κυβέρνηση της Ταϋλάνδης να παρεμβαίνει στο ζήτημα. Για όποιες νεότερες πληροφορίες θα σας ενημερώσουμε εδώ στο ONLYFIGHTERS!

Δείτε το βίντεο με όλες τις δηλώσεις του μεταφρασμένες στα αγγλικά: 



Πηγή πληροφοριών: muaythaitv.com