onlyfighters

April 12, 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΖΩΝΗ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ!


ONLYFIGHTERS - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 !

Συγκρατείστε καλά στο μυαλό σας αυτή την ημερομηνία.

Γιατί αυτό που θα συμβεί εκείνο το βράδυ στην Ελλάδα είναι όνειρο χρόνων όσων αγαπούν τα μαχητικά αθλήματα στη χώρα μας, ιδιαίτερα την πυγμαχία καθώς και επιθυμία του ίδιου του αθλητή που θα έρθει από την Αμερική για να παίξει μπροστά στους συμπατριώτες του για πρώτη φορά!

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο ΜΙΧΑΛΗ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Για να γίνει όμως πραγματικότητα αυτό το όνειρο και αυτή η επιθυμία, έπρεπε να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή. Και βρέθηκε!

Το όνομά του είναι Χρήστος Παπαναγιώτου! Είναι ένας άνθρωπος του χώρου των μαχητικών αθλημάτων που ξέρει τι θα πει να αγωνίζεσαι σκληρά μέσα στο ρινγκ καθώς έχει πολυετή πορεία και εμπειρία στον χώρο με αγώνες σε Πυγμαχία, Κick Boxing, Sanda, ενώ έχει ξεχωρίσει για τις διακρίσεις του στο Μuay Τhai, όπου έχει υπάρξει πρωταθλητής έχοντας κάνει μάλιστα και 16 αγώνες στην Ταϋλάνδη παίζοντας μέσα στο θρυλικό Raja Stadium.

Ο Χρήστος Παπαναγιώτου σε δράση ρίχνει στο καναβάτσο Ταϋλανδό αθλητή

Τα τελευταία χρόνια μαζί με τον συνέταιρo
Γιώργο Περγιάλη είναι εκπρόσωποι της Elite Boxing για την Ελλάδα, έχοντας πάρει από κοινού μέρος σε πολλά events του εξωτερικού.

Ο Χρήστος Παπαναγιώτου σε συνεργασία με την Kimbo Productions κατάφεραν να κλείσουν συμφωνία και να φέρουν για να αγωνιστεί μπροστά στο ελληνικό κοινό τον μεγαλύτερο και καλύτερο Έλληνα πυγμάχο όλων των εποχών, τον ‘Mighty Mike’ ΜΙΧΑΛΗ ΑΡΝΑΟΥΤΗ!

Αριστερά ο Γιώργος Περγιάλης και δεξιά ο Χρήστος Παπαναγιώτου

Ο Μιχάλης Αρναούτης θα αγωνιστεί μέσα στην υπερήφανη για αυτόν χώρα του στις 8 Ιουλίου 2012 στο Κλειστό του Ελληνικού, σε ένα στάδιο που αναμένεται να κατακλειστεί από Έλληνες που θα σπεύσουν να θαυμάσουν από κοντά τον ζωντανό θρύλο της πυγμαχίας που έχει δοξάσει την Ελλάδα με άπειρες επιτυχίες και διακρίσεις στα ρινγκ του εξωτερικού.

Εκεί ο Μιχάλης Αρναούτης θα αντιμετωπίσει για παγκόσμιο τίτλο και ζώνη σε αγώνα 12 γύρων κορυφαίο πυγμάχο από την Αμερική! Δεν μιλάμε για έναν απλό αγώνα, αλλά για αναμέτρηση παγκοσμίου κύρους και βεληνεκούς!

Στη φωτογραφία ο Χρήστος Παπαναγιώτου με τον σπουδαίο Tαΰλανδό μαχητή του Muay Thai Nonsai Sor Sanyakorn!

Ο Μιχάλης θα μας χρειαστεί όλους στο πλευρό του καθώς θα είναι μια διοργάνωση που θα στρέψει τα βλέμματα του παγκόσμιου ενδιαφέροντος στην Ελλάδα και προφανώς ότι καλύτερο έχει γίνει ποτέ στην χώρα μας σε επίπεδο διοργάνωσης, αντάξιο μεγάλων events του εξωτερικού.

Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι θα είναι ένα θέαμα υπερπαραγωγή, όπου τα μεγαλύτερα αθλητικά τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου, όπως είναι αυτά του ESPN και του Eurosport θα είναι στην χώρα μας για να καλύψουν από κοντά την διοργάνωση.

Στη photo από το ''Thailand vs Europe'' στη Γερμανία, ο Χρήστος Παπαναγιώτου με τον 4 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή του K-1 Remy Bonjasky, που σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να παρευρεθεί ως καλεσμένος στη διοργάνωση.

Σύντομα πολλές περισσότερες πληροφορίες για τo μεγαλύτερο φετινό αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ONLYFIGHTERS!