onlyfighters

April 23, 2012

Έχασε ο Παύλος Καπώνης στο στο ''WMC I1'' του Χονγκ Κονγκ! Όλο το ρεπορτάζ!


Την ήττα γνώρισε ο Παύλος Καπώνης στον πρώτο αγώνα του τουρνουά του WMC I-1 World Muay Thai Grand Prix 2012, όπου έπαιξε με αντίπαλο τον Βρετανό Jason Woodham.

Το ρεπορτάζ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Kαπώνης είχε δύο εκπληκτικούς πρώτους γύρους κερδίζοντας κατά κράτος τον Woodham.

Στον τρίτο γύρο όμως ο Καπώνης που πριν δυο εβδομάδες σχεδόν είχε αντιμετωπίσει τον Toυρκο Ali Gunyar, έκανε συντήρηση δυνάμεων με αποτέλεσμα o Βρετανός να είναι οριακά μπροστά στον τρίτο γύρο. Η τακτική των αποφυγών που εφάρμοσε ο Καπώνης έκανε κακό στο θέαμα σύμφωνα με τους Κορεάτες.

Ακριβώς για αυτό το λόγο και παρότι ο Παύλος Καπώνης είχε κερδίσει τους δύο πρώτους γύρους, η νίκη δώθηκε στον Jason Woodham. H ελληνική αποστολή έκανε ένσταση αλλά έπεσε πάνω στους ανένδοτους Κορεάτες!

"Κερδίσατε τους δύο γύρους, αλλά ο τρόπος που παίξατε στον τρίτο ήταν αιτία που δώσαμε τη νίκη στον Άγγλο, έπρεπε να συνεχίσετε να δίνετε θέαμα όπως στους δύο πρώτους γύρους", φέρεται να είπαν οι Κορεάτες διοργανωτές στην ελληνική αποστολή.

Πηγή: Οι πληροφορίες της ανάρτησης βασίζονται σε ρεπορτάζ του ringstories.gr