onlyfighters

April 04, 2012

MUAY THAI: Ο John Wayne Parr μπαίνει στο κλουβί του ΜΜΑ!

H επίσημη αφίσα της διοργάνωσης


Μετά τον τραυματισμό του στο χέρι που τον ανάγκασε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, ο John Wayne Parr επιστρέφει και πρωτοπορεί! Έχει το DNA του μαχητή από την κορυφή ως τα νύχια ο συγκεκριμένος αθλητής και μάλλον όσο προχωρούν τα χρόνια και μεγαλώνει προσπαθεί να βρίσκει τρόπους να κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον του.

Έτσι λοιπόν θα κάνει αγώνα με όρους Full Muay Thai μέσα σε κλουβί δορώντας γάντια ίδια με αυτά που χρησιμοποιούν οι αθλητές του ΜΜΑ! Αντίπαλός του θα είναι ο βετεράνος του K-1, ο Jordan Tai. Kαι στο παρελθόν έχουν γίνει παρόμοιοι αγώνες Kick Boxing και Muay Thai μέσα σε κλουβί με το θέαμα σίγουρα να είναι διαφορετικό αν και σε αρκετούς δεν αρέσει.

Αυτή η διοργάνωση, πίσω από την οποία βρίσκεται ο ίδιος ο John Wayne Parr, ονομάζεται ''Boonchu Cup Caged Muay Thai Series'' και εκεί ο αγώνας του Parr θα είναι το main event. Το 2011 ο αθλητής είχε πει ότι σύντομα θα αποσύρονταν από την ενεργό δράση, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.

Λέτε μελλοντικά να τον δούμε να εξελίσσεται και σε σημαντικό promoter; Το σίγουρο είναι πως μαχητές με την προσωπικότητα του John Wayne Parr δύσκολα κατεβαίνουν από το ρινγκ...

Δείτε σύντομο τρέιλερ του αθλητή.