onlyfighters

December 21, 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΓΙΑΛΗΣ γράφει για το ''THAILAND vs CHALLENGER''. Έρχεται στην ΑΘΗΝΑ το 2012!


Το κορυφαίο event για το Muay Thai στον κόσμο, έρχεται στην Αθήνα με κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος να λαμβάνουν μέρος.


Τον Ιούλιο του 2012 στην Αθήνα θα λάβει χώρα ότι καλύτερο έχει γίνει ποτέ στην ιστορία των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα. Τίποτα και καμμία διοργάνωση ως τώρα στον τόπο μας δεν είχε το κύρος και την παγκόσμια δύναμη και προβολή που έχει το ELITE BOXING μέσω της σειράς αγώνων ''THAILAND vs CHALLENGER''.



Στη φωτογραφία ο Γιώργος Περγιάλης

Από την Αυστραλία, όπου και βρίσκεται, ο πρόεδρος της WKF Ωκεανίας και επικεφαλής του ΕLITE BOXING GREECE κ. Γιώργος Περγιάλης γράφει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους χιλιάδες αναγνώστες του ONLY_FIGHTERS το παρακάτω κείμενο, προκειμένου να μας ενημερώσει για αυτή την κορυφαία στιγμή του Muay Thai, αλλά και των μαχητικων αθλημάτων γενικότερα, στην Ελλάδα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΓΙΑΛΗΣ

'' Τελικά οι Έλληνες της διασποράς πάντα αναπολούν την πατρίδα Ελ
λάδα και ποτέ δεν την ξεχνούν. Έτσι ως παιδί της ομογένειας, γεννημένος και μεγαλωμένος στη Γερμανία και πλέον τα τελευταία δύο χρόνια ζώντας πλέον μόνιμα στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, οι σκέψεις μου με οδηγούν σε αυτή την περήφανη και γενναία Ελλάδα μας. Στις σκέψεις αυτές ήρθαν και προστέθηκαν και εκείνες ενός άλλου ομογενή της Γερμανίας που τα τελευταία έξι χρόνια ζει στην Μπανγκόγκ της Ταϋλάνδης, αυτές του Τόλη Μακρή.

Μαζί ως πρεσβευτές του Μuay Thai, αλλά και ως συντελεστές της κορυφαίας εταιρείας ELITE BOXING που διοργανώνει τα φημισμένα events ''THAILAND vs CHALLENGER'', σχεδιάσαμε από κοινού να ανοίξει η αυλαία των διοργανώσεων για το 2012, στην δική μας Αθήνα και για πρώτη φορά όχι στην Μέκκα του Muay Thai, την Μπανγκόγκ! Μια μεγαλειώδης προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 6 μήνες και με διαρκές αγώνα και εργασία, τείνει να υλοποιείται.

Στη φωτογραφία ο Γιώργος Περγιάλης μαζί με τον Buakaw Por Pramuk

Η διοργάνωση ''THAILAND vs CHALLENGER'' θα δώσει μια ψυχική ανάταση στην πληγωμένη μας Ελλάδα και παράλληλα θα διαφημίσει την χώρα μας εκτός συνόρων, αφού οι αγώνες θα προβληθούν σε πάνω από 180 χώρες και θα τη παρακολουθήσουν ένα δισεκατομμύριο τηλεθεατές (ESPN USA, EUROSPORT, ESPN ASIA, FOX SPORTS). Ως Έλληνες, όλοι όσοι αγαπούμε τα μαχητικά αθλήματα και ειδικότερα το Muay Thai, θα πρέπει να συσπειρωθούμε και να αγκαλιάσουμε ένα τέτοιο μεγαλειώδες event. Mόνο όλοι μαζί θα μπορέσουμε να πετύχουμε έναν τέτοιο σκοπό και όλοι μαζί να αισθανθούμε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα.

Στη φωτογραφία η ελληνική DREAM TEAM του Muay Thai Γιώργος Περγιάλης, Τόλης Μακρής και Χρήστος Παπαναγιώτου μαζί με τον συνιδρυτή και CEO του ELITE BOXING Seth Fishman. (φωτογραφία από Studio Karteris)

Τέλος να ευχαριστήσω την ελληνική ομάδα της ELITE BOXING που δουλεύει όλους αυτούς τους μήνες στην Ελλάδα προετοιμάζοντας την υλοποίηση της διοργάνωσης ''THAILAND vs CHALLENGER'' με αιχμή του δόρατος τον Χρήστο Παπαναγιώτου. Η ισχύς εν την ενώσει λοιπόν για εμάς τους Έλληνες, όντας εμείς που θα διοργανώσουμε το Grand Opening ''THAILAND vs CHALLENGER'' τον προσεχές Ιούλιο 2012 στην Αθήνα, ενώ η χρονιά θα κλείσει στις 5 Δεκεμβρίου 2012 με το ''Kings Cup'' στην Μπανγκόγκ που ανήκει πλέον στο πρόγραμμα της ELITE BOXING.

George Pergialis (ELITE BOXING GREECE)
''

Αυτό ήταν το κείμενο που μας έστειλε ο κ. Γιώργος Περγιάλης.

Αυτό που εγώ θέλω να επισημάνω και να υπερθεματίσω είναι πως σε μια τόσο δύσκολη χρονική στιγμή στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, όπου η χώρα μας δυσφημείται με μεγάλη ευκολία από πολλούς στο εξωτερικό, είναι ιδιαιτέρως τιμητική η προσπάθεια που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι για να στρέψουν για καλό σκοπό τα βλέμματα όλης της υφηλίου στην Ελλάδα. Και ναι, όταν υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες με αγάπη και όραμα για την πατρίδα τους... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!

Στο παρακάτω βίντεο βλέπετε τον κ. Γιώργο Περγιάλη να αναφέρεται στην διοργάνωση της Αθήνας.

ΤΗΑΙLAND vs CHALLENGER - ΙΟΥΛΙΟΣ 2012 - AΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ