onlyfighters

November 24, 2011

MMA: O μαχητής του UFC Dan Miller παλεύει να σώσει τον 2χρονο γιο του!


Ο μαχητής του UFC στην κατηγορία μεσαίων βαρών Dan Miller και η σύζυγός του δίνουν μια διαφορετική μάχη, εκτός ρινγκ. Έπειτα από το θάνατο της κόρης τους το 2009, σήμερα έρχονται αντιμέτωποι με τη σοβαρή ασθένεια του γιου τους Danny Jr, που πάσχει από σοβαρή πάθηση στα νεφρά.

Η μόνη σωτηρία για τον μικρό είναι η μεταμόσχευση και καθώς έχει προγραμματιστεί να υποβληθεί στο επίπονο χειρουργείο σε περίπου δύο μήνες, φίλοι και συγγενείς της οικογένειας Miller ίδρυσαν το "daniel james miller foundation", έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό για τη συγκέντρωση χρημάτων, με στόχο την κάλυψη του κόστους της επέμβασης και την πανάκριβη φαρμακευτική αγωγή που θα πρέπει να ακολουθήσει για το υπόλοιπο της ζωής του ο Danny Jr.

Η πρώτη τους δράση για τη συγκέντρωση χρημάτων θα γίνει στις 3 Δεκεμβρίου στο Whippany του Νιου Τζέρσεϊ, με ένα σεμινάριο για το ΜΜΑ.

Οι ιδρυτές του ιδρύματος ελπίζουν στο μέλλον να συνεχίσουν τη συγκέντρωση χρημάτων για να βοηθήσουν και άλλες οικογένειες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Ο μικρός Danny:



Πηγή: mahites.gr