onlyfighters

January 20, 2012

Xάλκινο μετάλλιο στο KAΡΑΤΕ για την Ελλάδα o ΝΙΚΟΣ ΓΙΔΑΚΟΣ! Δείτε βίντεο.

Στη φωτογραφία με το μετάλλιο στο στήθος ο Νίκος Γιδάκος

Με το χάλκινο μετάλλιο στα -67 κιλά επέστρεψε ο Νίκος Γιδάκος από το «KARATE PREMIER LEAGUE» που διεξήχθη 14-15 Ιανουαρίου στο Παρίσι. Ο Σπαρτιάτης παγκόσμιος πρωταθλητής μας, ξεπέρασε τον εαυτό του εφόσον κατάφερε ανάμεσα σε 110 αθλητές της κατηγορίας του να κάνει επτά αγώνες σερί και να φτάσει στη διάκριση...

Στον πρώτο αγώνα νίκησε τον Magnelli Alessio (SMR) με σκορ 6-0, ακολούθησε νίκη επί του ABDULLAH ALOTAIBI (KUW) με σκορ 8-1. Επίσης εύκολη ήταν η επικράτηση του Έλληναπρωταθλητή επί του Zuiverloon Oniell (NED) 9-1 καθώς και με τον Ιταλό Iovine Gianluca με σκορ 10-0. Στον πέμπτο αγώνα, ο Γιδάκος, ανέβηκε στο τατάμι αρκετά σφικτός κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Γάλλος MAILLOT Geoffrey για να του αποσπάσει τη νίκη με 0-4.

Στα ρεπεσάζ, όμως ο Γιδάκος, απέδειξε τη μανιάτικη φύση του και μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα με τον Κροάτη που κέρδισε με 3-1, πέρασε στον μικρό τελικό όπου νικώντας τον Μαροκινό με σκορ 9-3 πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Η Βίκυ Πανατσίδου πήγε στο Παρίσι για ένα μετάλλιο, έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα με δυο νίκες, όμως, εξασθενισμένη από ίωση δεν κατάφερε να προχωρήσει.

Η Αλεξάνδρα Παππά στα -55 κιλά αποκλείστηκε στον προκριματικό γύρο από την γαλλίδα Calizingoue Aurelie.

Είναι αξιοσημείωτο ότι όλοι οι έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν κατάφεραν να μετρήσουν αρκετές νίκες γεγονός που επιβεβαιώνει το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο του ελληνικού Καράτε.

Την ελληνική ομάδα αποτέλεσαν:

Αργιαντζή Μαριάννα, Κόλλια Μάρθα, Κουλουκουριώτης Κωνσταντίνος, Κρίσιλας Ιωάννης, Γκορεζής Δημήτρης, Κοσμάς Νίκος, Παππάς Κωνσταντίνος, Αρναρης Νίκος, Καραβασίλης Περικλής, Τζάνος Γιώργος .

Την αποστολή συνόδευσαν ο αρχιπροπονητής Κανέλλης Ιωάννης και ο ομοσπονδιακός προπονητής Χατζηλιάδης Μάξιμος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Νίκο Γιδάκο να προπονείται με τον Κουλουκουριώτη Kώστα πριν τους αγώνες στη Γαλλία.

Πηγή κειμένου: mahites.gr

Πηγή βίντεο: worldbudoblogspot