onlyfighters

January 09, 2012

ΜΜΑ: Aυτό αναδείχτηκε ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ UFC! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!


Έπειτα από πέντε χρόνια αναμονής, ο Duane Ludwig, έλαβε την αναγνώριση που έπρεπε, αυτήν του κατόχου του πιο γρήγορου νοκ άουτ στην ιστορία του UFC. Στις 16 Ιανουαρίου του 2006, στο UFC Fight Night 3, ο "Bang" έβγαλε νοκ άουτ τον Jonathan Goulet μέσα σε 11 δευτερόλεπτα στον πρώτο γύρο...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!


Ωστόσο, φαίνεται πως ο χρόνος ήταν ακόμα μικρότερος και πως είχε γίνει λάθος, με τον υπεύθυνο για το χρόνο να έχει σταματήσει το ρολόι με καθυστέρηση μερικών δευτερολέπτων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Αθλητική Επιτροπή της Νεβάδα να καταγράψει επίσημα τα έντεκα δευτερόλεπτα.

Δεν είχε δοθεί πολύ σημασία μέχρι που ο πρώην μονομάχος του UFC heavyweight Todd Duffee νίκησε με νοκ άουτ τον Tim Hague στο UFC 102 στις 29 Αυγούστου του 2009, στο έβδομο δευτερόλεπτο του πρώτου γύρου.

Ενάμισι χρόνο μετά, στις 10 Δεκεμβρίου του 2011, στο UFC 140, ο Chan Sung Jung ισοφάρισε το ρεκόρ του Duffee κερδίζοντας με νοκ άουτ τον Mark Hominick.

Ο Dana White υποσχέθηκε να το κοιτάξει και έτσι και έκανε. Το συμπέρασμα λοιπόν που προέκυψε ήταν πως ο Ludwig είναι πράγματι ο κάτοχος του γρηγορότερου νοκ άουτ στο UFC με χρόνο 6.26 δευτερόλεπτα, αρκετό για να αφήσει στη δεύτερη θέση τους "The Korean Zombie" και Duffee.

Αν και η Αθλητική Επιτροπή δεν θα αλλάξει την καταγραφή του χρόνου, είπε πως εφόσον το αναγνωρίζει ο Dana White και το UFC, δεν έχει σημασία.

Πηγή κειμένου: mahites.gr