onlyfighters

January 24, 2012

BOXING: Ο Mιχάλης Αρναούτης επιστρέφει στα ρινγκ! Όλα τα νέα για τη μάχη του στην Αμερική!


Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου ζωντανά στο κορυφαίο αμερικανικό αθλητικό δίκτυο ESPN και το ''FRIDAY NIGHT FIGHTS'', κάνει την επιστροφή του στα ρινγκ ο καλύτερος Έλληνας πυγμάχος όλων των εποχών, ο μοναδικός ''Mighty Mike'' Μιχάλης Αρναούτης!

Aλλά πριν φτάσουμε σε αυτό, ας πάμε λίγους μήνες πιο πριν. Στους μήνες που ο Μιχάλης Αρναούτης είχε επιστρέψει στην Ελλάδα για να κάνει έναν μεγάλο αγώνα μπροστά στο ελληνικό κοινό. Αυτό δεν έγινε ποτέ και πραγματικά μην αντέχοντας να μένει σε μια χώρα όπως έχει καταντήσει η Ελλάδα σήμερα, πήρε την γυναίκα του και την μικρή του κόρη και εγκαταστάθηκαν στη Νέα Υόρκη, όπου σύντομα υπόγραψε το συμβόλαιο για τον πρώτο αγώνα επιστροφής του στην ενεργό δράση.

Aντίπαλός του σε αυτή την επιστροφή στα αμερικανικά ρινγκ θα είναι ο Shakha Moore (11 νίκες, 16 ήττες, 3 ισοπαλίες) σε μια μάχη που θα γίνει στο ''Mohegan Sun Casino and Resort'' στο Κονέκτικαντ των ΗΠΑ. To τεράστιο όνομα που έχει κάνει ο Μιχάλης Αρναούτης στην Αμερική με 22 νίκες, 7 ήττες και 2 ισοπαλίες, νομίζω μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας και μόνο από το γεγονός ότι με τον πρώτο αγώνα επιστροφής του θα παίξει στο ΕSPN! Aπίστευτα πράγματα! Έχω την εντύπωση πως εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε κάνει ούτε το 5% για να τιμήσουμε αυτόν τον αθλητή. Δεν έχουμε γράψει ούτε το 5% από αυτά που θα έπρεπε να έχουμε γράψει.

H μάχη του ''πιο θεαματικού πυγμάχου για το 2008'' Μιχάλη Αρναούτη απέναντι στον Moore θα είναι το co-main event της διoργάνωσης, που θα έχει main event τον αγώνα ανάμεσα στον αήττητο Demetrius Andrade και τον Derek Ennis.

Το ONLY_FIGHTERS εύχεται πολύ καλή επιστροφή στα ρινγκ για τον Μιχάλη Αρναούτη και είμαστε σίγουροι ότι θα συνοδευτεί από μία μεγάλη νίκη!

Πάνω τους Μιχάλη!




Πηγές πληροφοριών: ringstories.gr, mohegansun.com