onlyfighters

January 07, 2012

Ο Λευτέρης Χαχαμίδης μιλάει για τον Μπιτάκο...


Πολλοί αναρωτιούνται αν η κόντρα Χαχαμίδη και Μπιτάκου είναι αληθινή. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της World Profi Λευτέρης Χαχαμίδης που γυμνάζεται πυρετωδώς με έναν απο τους κορυφαίους προπονητές του Kick boxing, τον Γιώργο Γιδάκο, μίλησε στους ΜΑΧΗΤΕΣ ξεδιαλύνοντας τις όποιες αμφιβολίες για την αυθεντικότητα της. «Είναι μια κόντρα που ξεκίνησε στα πλαίσια της αθλητικού συναγωνισμού. Στην πορεία, όμως, άρχισε να χαλάει…

Σίγουρα έχει κουράσει αρκετούς φιλάθλους. Εξελίχτηκε σε προσωπική διαφορά. Οι μαχητές, όμως, πρέπει να διακατέχονται από πνεύμα αθλητικό. Πιστεύω ότι στα ρινγκ δεν λύνονται προσωπικές διαφορές, αλλά αξιολογούνται αθλητικές ικανότητες.

Το βράδυ της Κυριακής στις 5 Φεβρουαρίου όταν θα ανέβω στο ρινγκ του THE BATTLE 2 δεν πρόκειται να αγωνιστώ για να δώσω κάποιες απαντήσεις στον Μπιτάκο.

Θα είμαι αθλητής όπως οφείλει καθένας να είναι όταν συμμετέχει σε αυτές τις διοργανώσεις και προσκαλώ τον φίλαθλο κόσμο να έρθει στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» για να παρακολουθήσει ένα μοναδικό θέαμα.

Πηγή: mahites.gr