onlyfighters

January 13, 2012

''Το σώμα του Συλβέστερ Σταλόνε είναι γεμάτο αναβολικά'' είπε η πρώην γυναίκα του!


Τον έδωσε στεγνά τον μύθο! Η Μπριγκίτε Νίλσεν ήταν κάποτε παντρεμένη με τον Συλβέστερ Σαλόνε, είχαν παίξει μαζί και στο Ρόκυ 4. Ο γάμος τους όμως δεν κράτησε μέχρι αυτό που λένε... να μας χωρίσει ο θάνατος. Έληξε νωρίτερα και μάλιστα όχι με τις καλύτερες συνθήκες. Kαι μη φανταστείτε ότι έληξε τώρα. Ήμουνα νιος και γέρασα!

Συλβέστερ Σταλόνε και Μπριγκίτε Νίλσεν στο Ρόκυ 4

Τί κάνει όμως τώρα η πρώην του Σταλόνε Μπριγκίτε για να σκοτώσει την ώρα της πάνω στη γη; Χορεύει σε διάφορα γερμανικά σόου τύπου ''Dancing with the stars'' και ''τραβιέται'' σε ριάλιτυ ομορφιάς. Το πιο πρόσφατο κατόρθωμά της, η συμμετοχή της στο γερμανικό ριάλιτυ ''Ich bin ein Star: holt mich hier raus!'', ελληνιστί ''Είμαι ένας σταρ, βγάλτε με τώρα από εδώ''... όπου ''εδώ'' βάλτε μια ζούγκλα στην Αυστραλία, και όπου εκεί που το κολοβαράει όλη μέρα μέσα στη ζούγκλα (και καλά ζούγκλα)... βρίσκει ευκαιρία να θάψει και τον πρώην της Συλβέστερ Σταλόνε. Απωθημένα γυναικών!

Διαβάστε τί είπε το στόμα της στην εκπομπή με την μεγαλύτερη τηλεθέαση στη Γερμανία!

''To σώμα του Σταλόνε είναι γεμάτο αναβολικά. Όταν ηθελα να τον χωρίσω φοβόμουν πολύ γιατί ήταν βίαιος. Ήταν κακός εραστής. Δεν ήθελα τίποτα από αυτόν. Απλά την ελευθερία μου''.

Να προσέχετε τί παντρεύεστε...

Aυτά που κάνει πάντως ο Σταλόνε στα 75 του δεν τα κάνουν και πολλοί.