onlyfighters

January 25, 2012

Ο Mirco ''Cro Cop'' μετά το ΜΜΑ, επιστρέφει με αγώνα στο Kick Boxing!

Aριστερά ο Mirko ''Cro Cop'' και δεξιά ο Ray Sefo

Σύμφωνα με Κροάτη δημοσιογράφο, στις 10 Μαρτίου στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, ο Mirco ''Cro Cop'' Filipovic έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του θα επιστρέψει στο άθλημα από το οποίο έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο, στο αγώνισμα του Kick Boxing.

Aρχικά τα ονόματα του Errol Zimmerman και του Dzevad Porturak ακούστηκαν ως πιθανοί αντίπαλοί του, όμως τελικά φαίνεται πως όλα καταλήγουν στο Ray Sefo, ένα επίσης βετεράνο του Kick Boxing που ένα φεγγάρι πέρασε και αυτός από το ΜΜΑ με ρεκόρ 2-1.

Η διοργάνωση θα ονομάζεται ''Κ-1 Final Fight'', θα γίνει σε στάδιο χωρητικότητας 24.00ο θεατών με κανόνες Κ-1 και την ευθύνη διεξαγωγής έχει το τοπικό κανάλι Fight Channel. Σε συνέντευξη τύπου την Τρίτη θα γίνει η ανακοίνωση περισσότερων λεπτομερειών.

Εντυπωσιακό είναι πως ο Mirco ''Cro Cop'' και ο Ray Sefo δεν έχουν χτυπηθεί ποτέ ως αντίπαλοι στο ρινγκ, παρότι έκανα ταυτόχρονα μεγάλο όνομα στα ρινγκ. Και οι δύο ουσιαστικά βρίσκονται στη δύση της καριέρας τους, με τον Cro Cop να έχει χάσει με νοκ άουτ τους 3 τελευταίους αγώνες του στο ΜΜΑ και τον Sefo να έχασε το 20120 απέναντι στον Tyrone Spong τον τελευταίο του αγώνα στο Kick Boxing. Ποιός έχει ακόμα περισσότερα αποθέματα δύναμης από τους δύο; Θα το μάθουμε σύντομα...

Πάντως εγώ σε αυτό το ματς θα πόνταρα στον Cro Cop μιας και θα παίζει και στην έδρα του.

Θυμηθείτε παρακάτω τον αγώνα του με τον Ernesto Hoost.