onlyfighters

January 20, 2012

Vitaly Klitschko και Chisora πρόσωπο με πρόσωπο, πριν τη μάχη! Δείτε και διαβάστε όσα ειπώθηκαν.

Aπό τη συνέντευξη τύπου (είναι λίγο αστείο το στιγμιότυπο)


Στις 18 Φεβρουαρίου στην Olympiahalle (Ολυμπιακή Αίθουσα) του Μονάχου στην Γερμανία, ο παγκόσμιος στάρ της πυγμαχίας o Oυκρανός Vitaly Klitschko θα υπερασπίσει την ζώνη του της WBC στα βαρέα κιλά απέναντι στον διεκδικητή Dereck Chisora.

Ο Klitschko αφού ''έκλεισε το σπίτι'' του Tomasz Adamek κερδίζοντάς τον στο χαλαρό μέσα στην έδρα του την Πολωνία τον περασμένο Σεπτέμβρη, έβαλε στόχο να κάνει το ίδιο και με τον Chisora και κατά πάσα πιθανότητα θα το καταφέρει. Ο Vitaly Klitschko που έχει να χάσει από το 2003! παρακαλώ, όταν ηττήθηκε από τον Lennox Lewis σε μια μάχη που έγινε στην Αμερική. Τον είχα δει ζωντανά εκείνον τον αγώνα, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος στην καριέρα του Lewis και όσο και αν ο κόσμος ήθελε ρεβάνς, καθώς θα το χαρακτήριζα ''περίεργο'' εκείνο το ματς, δεν μας έγινε ποτέ η χάρη. Περσινά ξυνά σταφύλια βέβαια όλα αυτά. Τώρα έχουμε ''Klitschko vs Chisora'' και δείτε το Face-Off ή αλλιώς το ''σε βρίζω στα μούτρα μέχρι να στα σπάσω κιόλας''. Βέβαια αυτό θα ισχύσει για τον έναν απ'τους δύο, έτσι!

Αυτά που γράφω παρακάτω είναι τα κυριότερα σημεία του FACE OFF Κlitscho-Chisora.


''Oι Βρετανοί πυγμάχοι είναι αθλητές που έχουν ταλέντο και τεχνική'' είπε ο Klitschko. ''O Dereck Chisora είναι νεοτερος από μένα και θέλει να γίνει Παγκόσμιος Πρωταθλητής, το βλέπω στα μάτια του αυτό. Μ'αρέσει να εχω δυνατους αντιπάλους και να γίνονται δυνατοί αγώνες. Αυτό δεν έχει ενδιαφέρον μόνο για το κοινό αλλά και για μένα. Ξέρω ότι με τίποτα δεν μπορεί να με κερδίσει, αλλά θα φτάσω στην καλύτερή μου φόρμα για να το αποδείξω αυτό. ''

Ο Dereck Chisora πέρνοντας το λόγο υποστήριξε: ''Είναι γνωστό πως ο Κλίτσκο είναι ο αρχηγός του αθλήματος, ο κυρίαρχος. Θέλω να τον κερδίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης-δύναμης, εκεί όπου είναι καλός, στο δικό του παιχνίδι. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο προπονητής του το ξέρουν καλά αυτό, ότι έρχομαι καθαρά για αυτό και προετοιμάζονται για μένα''.

Κάποια στιγμή ο Chisora ρωτά ευθέως τον Klitschko να του πει κάποιον από τους τρεις τελευταίους αντιπάλους που είχε. Εκείνος αναφέρει το όνομα του Albert Sosnowksi. Τότε ο Chisora του επιτίθεται λέγοντας πως ουσιαστικά ο Κλίτσκο παίζει με πυγμάχους που δεν ανήκουν καθαρά στην κατηγορία βαρέων βαρών, αλλά σε αυτή των cruiserweight και το κάνει συνεχώς αυτό. Τον χαρακτήρισε ''Βig Βully'' που θα πει ''μεγάλος τραμπούκος'', εννοώντας ότι δέρνει στο ρινγκ αθλητές που ειναι σε μικρότερα κυβικά από αυτόν, όπως τα παιδιά με μεγαλύτερη σωματοδομή κάνουν το μάγκα σε άλλα παιδάκια στις παιδικές χαρές.
''Εγώ είμαι πραγματικά στα κυβικά σου'' του είπε, ενώ προσέθεσε πως δεν θεωρεί ότι είναι πια τοσο καλός όσο ήταν στο παρελθον. Ακόμα είπε ότι όλος ο κόσμος θέλει να κερδίσει αυτός γιατί βαρέθηκε τον Κλιτσκο. Τέλος συμπλήρωσε πως ξέρει ότι ο Κλίτσκο προσπαθεί να πάρει κάποιο πολιτικό αξίωμα στην χώρα του την Ουκρανία μετά την καριέρα του ως πυγμάχος και θέλει πρώτα να τον δείρει πριν το καταφέρει αυτό.

Ο Κλίτσκο με βεβαιότητα δήλωσε ότι θα τον βγάλει νοκ άουτ το πολύ μέχρι τον έκτο γύρο, ενώ ο Chisora είπε ότι θα τον ρίξει στον όγδοο.

Ο Chisora βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν ανέφερε πως αυτός είναι μαχητής και δεν τον νοιάζει ποιοί άλλοι πυγμάχοι είναι στην κατηγορία του καθώς δεν μελετά ποτέ το στυλ παιχνιδιού του αντιπάλου του. Αυτό του είπε ο Κλιτσκο είναι και το μεγαλύτερο λάθος του, καθώς ο σοβαρός πυγμάχος πρέπει να μελετά και να βρίσκει τα αδύναμα σημεία των αντιπάλων.

Aστεία στιγμή της συνέντευξης όταν ο δημοσιογράφος είπε πως ο Chisora εχει το συνήθειο ακόμα και στις συνεντεύξεις τύπου να φιλά τους αντιπάλους του, τότε ρώτησε τον Klitschko αν θα άφηνε τον Chisora να τον φυλήσει και εκείνος απαντησε ''είμαι πολύ συντηρητικός, πάω μόνο με γυναίκες''. Τότε ο Chisora ανταπάντησε ''once you go black, you never go back'', ότι δηλαδη αν το δοκιμασει με μαύρο δεν θα θελήσει τίποτα άλλο πότε.

Αφού έπαιξαν με τις λέξεις, τώρα σειρά έχει και το πραγματικό παιχνίδι. Μακάρι να είναι δυνατό! Το ONLY_FIGHTERS θα παρακολουθήσει από κοντά αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση στο χώρο της πυγμαχίας.

Vitally Klitschko vs Dereck Chisora (FACE OFF)