onlyfighters

January 18, 2012

Απίστευτα ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ βίντεο με ανήλικο να ξυλοκοπείται σε ρατσιστική επίθεση!


Και ο πιο ήρεμος άνθρωπος δεν θα μπορούσε παρά να εκνευριστεί, να θυμώσει και να εξοργιστεί με το παρακάτω βίντεο που έκανε την εμφάνισή του εχθές στο διαδίκτυο.

Το βίντεο δείχνει ένα νεαρό παιδί στο Σικάγο των ΗΠΑ, πιθανότατα με καταγωγή από την Ασία, να ξυλοκοπείται ανελέητα από μια συμμορία έξι άλλων παιδιών, τα οποία του κλέβουν το πορτοφόλι με τα λεφτά του που είχε 180 δολλάρια καθώς και τα παπούτσια.

Ωστόσο το κίνητρο όπως φαίνεται και από το βίντεο και μπορεί και ο καθένας να καταλάβει ήταν άκρως ρατσιστικό και όχι αυτό της ληστείας. Ο νεαρός 17χρονος Ασιάτης παρακαλάει με σπαστά Αγγλικά να σταματήσουν να τον χτυπάνε, όντας πρόθυμος να τους δώσει τα πάντα αρκεί να τον αφήσουν να φύγει, ενώ η χαρακτηριστική λέξη που ακούγεται συνεχώς από το στόμα των μικρών συμμοριτών είναι το ''nigga'', που ενισχύει την πεποίθηση ότι εδώ μιλάμε για καθαρό ρατσισμό.

Το βίντεο το ανέβασε στο διαδίκτυο πιθανότατα ο άμυαλος νεαρός που το τραβούσε κιόλας και ο οποίος ακουγόταν να ευχαριστιέται το ''θέαμα'' που έβλεπε μπροστά του.

Το βίνεο περιέχει πολύ σκληρές εικόνες. Θα παρακαλούσα οι ανήλικοι να μην το δούνε.