onlyfighters

January 26, 2012

Κόντρα Αλέξη Σύρου και Γιάννη Μιχαλόπουλου με αφορμή αγώνα πυγμαχίας τους!

Στη φωτογραφία ο Αλέξης Σύρος

Μια κόντρα βγήκε στην επιφάνεια εχθές μέσω διαδικτύου όταν οι μαχητές Αλέξης Σύρος και Γιάννης Μιχαλόπουλος ήρθαν σε αντιπαράθεση σχετικά με έναν αγώνα ερασιτεχνικής πυγμαχίας που έδωσαν μεταξύ τους και στον οποίο ο Σύρος κέρδισε τον Μιχαλόπουλο με νοκ ντάουν.

Ο Μιχαλόπουλος υποστήριξε ότι βρίσκονταν μπροστά στα σημεία στον συγκεκριμένο αγώνα όταν στον δεύτερο γύρο υπέστη ένα νοκ ντάουν από τον Σύρο από το οποίο σηκώθηκε κατευθείαν, ενώ στη συνέχεια μετά από ένα σερί χτυπημάτων του Σύρου ο διαιτητής κατά τη γνώμη του κακώς τον ξαναμέτρησε, επειδή -όπως υποστηρίζει- παραπάτησε και όχι επειδή ζαλίστηκε. Είπε στον διαιτητή ότι ήθελε να συνεχίσει αλλά αυτό δεν γινόταν, καθώς με δύο νοκ ντάουν το παιχνίδι τελείωνε. Επειδή ήταν ο πρώτος του αγώνας σε Πανελλήνιο δεν είχε εκείνη τη στιγμή στο μυαλό του τους κανονισμούς.

Από την άλλη ο Αλέξης Σύρος υποστήριξε ότι και το δεύτερο ήταν καθαρό νοκ ντάουν και ότι σε καμμία περίπτωση δεν παραπάτησε ο Μιχαλόπουλος, αφού αν δεν τον έπιανε ο διαιτητής θα έπεφτε κάτω.

''Εδώ είμαστε και μετά τους αγώνες μας στην Χαλκίδα θα ξαναπαίξουμε ΣΙΓΟΥΡΑ!'' έγραψε ο Μιχαλόπουλος κάτω από το βίντεο στον Σύρο, για να πάρει την απάντηση ''... όποτε θες εδώ είμαι, τα πάμε''.

Πάντως τα συγκεκριμένα σχόλια κάτω από το βίντεο δεν θα τα βρείτε πλέον. Ενώ ο Βασίλης Καραγιαννίδης συναθλητής του Αλέξη Σύρου που ήταν μπροστά στον αγώνα έγραψε πως πιστεύει ότι σε εκείνο το ματς ο Μιχαλόπουλος ήταν μπροστά στα σημεία, αλλά όπως συμβαίνει πολλές φορές στη πυγμαχία ένα χτύπημα μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Και οι δύο είναι εξαιρετικοί αθλητές και οι διαφωνίες στο πρόγραμμα είναι. Δίνουν και το κάτι παραπάνω άλλωστε στις αναμετρήσεις. Θα δούμε ρεβάνς μεταξύ τους; Αφού το θέλουν και οι ίδιοι το πιθανότερο είναι να συμβεί. Είδωμεν!

Ο αγώνας της διαφωνίας (Σύρος με μπλε γάντια, Μιχαλόπουλος με κόκκινα)