onlyfighters

January 22, 2012

To σπάρινγκ Μπιτάκου-Νικολαΐδη ακούστηκε στη... Λυκόβρυση! ''THE BATTLE 2'' - Tελευταία νέα.

Oρέστης Κουγκάι vs Λευχαιμία

Τέτοια σκληρή και αυστηρή προετοιμασία, τόσα σκληρά sparrings, τόσο πάθος και επαγγελματισμός από το σύνολο των αθλητών που θα δώσουν τη μάχη του στo ''THE BATTLE 2'', πρώτη φορά βλέπουμε ενόψει ενός fight show.

Όλος ο κόσμος των μαχητικών αθλημάτων, είτε συμμετέχει είτε όχι στo ''THE BATTLE 2'' , συζητά γι αυτό και οι αθλητές γνωρίζουν ότι πιο πολλά μάτια από ποτέ θα είναι στραμμένα πάνω τους την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.
Διαβάστε τα τελευταία νέα από την προετοιμασία τριών από τους πρωταγωνιστές :

O Σταμάτης Μπιτάκος έκανε το πιο σκληρό sparring της προετοιμασίας του, μόλις 15 μέρες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση με το Λευτέρη Χαχαμίδη και sparring partner του δεν ήταν άλλος από τον διεκδικητή της ζώνης ''TOP FIGHTER of THE BATTLE'' Aλέξανδρο Νικολαΐδη.
Οι δύο αθλητές έκαναν 7 γύρους των τριών λεπτών με ένα λεπτό διάλειμμα στο 80% της δύναμής τους και τα low kicks ακόμα ακούγονται στη Λυκόβρυση όπου έγινε το sparring.


Υπό το βλέμμα του Μάριου Μπαρμπάτσα (Μπιτάκος) και του Νίκου Γιδάκου (Νικολαϊδης), οι δύο αθλητές έπαιξαν πολύ δυνατά και ο μεν Νικολαϊδης εντυπωσιάστηκε από τη φυσική κατάσταση του Μπιτάκου, ο δε Showman από την έκρηξη στα low kicks του Bad Boy.

Και ενώ ο Νικολαϊδης ίδρωσε πολύ αυτό το Σάββατο, ο αντίπαλος του Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου πετάει το πρωί της Δευτέρας για το Άμστερνταμ για να κάνει όλη την ερχόμενη εβδομάδα δυνατά sparring σε γνωστή σχολή πρωταθλητών της Ολλανδίας.
Δεν ανακοίνωσε το όνομα της σχολής, αλλά μάθαμε ότι πρόκειται για ένα από τα τρία καλύτερα γυμναστήρια της πρωτεύουσας του παγκόσμιου kickboxing.

Ο ''Professor'' θα κάνει το τελευταίο του sparring επί ολλανδικού εδάφους την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο θα παρακολουθήσει από κοντά τον τελευταίο αγώνα του Badr Ηari στο ''It's Showtime''.

Πηγή κειμένου: ringstories.gr