onlyfighters

January 17, 2012

Ποιός θα χτυπηθεί τελικά με τον ΝΙΚΟ ΓΚΙΚΑ στο ''THE BATTLE 2''; Έχουμε την απάντηση!


Έναν αντίπαλο για τον Νίκο Γκίκα και γρήγορα θα μπορούσε να ήταν επίσης ο τίτλος αυτής της ανάρτησης. Ο διοργανωτής του ''THE BATTLE 2'', o Στέφανος Κωνσταντινίδης, μας ενημέρωσε για το όνομα του μαχητή που θα βρεθεί αντίπαλος του εξαιρετικά φορμαρισμένου και πολύ δυνατού τον τελευταίο καιρό Νίκου Γκίκα.

Αρχικά ο Γκίκας ήταν να χτυπηθεί με τον εκπληκτικό Έλληνα κίκμποξερ Νίκο Παπαδημητρίου. Αυτή θα ήταν μια μάχη φωτιά! Μια μάχη κόλαση! Δυστυχώς όμως για όλους μας ο Παπαδημητρίου δεν κατόρθωσε να πάρει τη θετική απάντηση των γιατρών για να κάνει τη δεδομένη στιγμή έναν τόσο δυνατό αγώνα. Η ανάρρωση από εκείνο το διπλό κάταγμα στην κάτω γνάθο που του προξένησε χτύπημα από τον Ολλανδό αντιπάλό του Milo El Geubli, πριν περίπου δέκα μήνες, τον ταλαιπωρεί ακόμα και δεν έχει ολοκληρωθεί ώστε να μπορεί να παίζει ο Νίκος έτσι όπως θέλει και μπορεί.

Στη συνέχεια επίσημη πρόταση έγινε στον Σταύρο Εξακουστίδη με τον οποίο πάλι ήταν να χτυπηθεί ο Γκίκας στο ''THE BATTLE 1'', αλλά εκείνος έσπασε τον καρπό του σε σπάρινγκ τον Οκτώβρη και το ματς δεν έγινε ποτέ. Και δυστυχώς ο καρπός του δεν ανάρρωσε πλήρως ούτε μέχρι το δεύτερο THE BATTLE για να μπορέσει να βρεθεί μέσα στα σχοινιά με τον Γκίκα. E, τουλάχιστον να ευχηθούμε στο τρίτο; Τί να πούμε; Μακάρι!


Έτσι ο επόμενος που πήρε επίσημη πρόταση ήταν ο Κώστας Ασωνίτης. Μετά τον αγώνα του στο ''NO MERCY 4'' με τον Στάθη Μπένοφ, o Ασωνίτης επίσης φάνταζε ένας εξαιρετικός αντίπαλος για τον φορμαρισμένο Γκίκα. Και ενώ σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρχε κάποιος τραυματισμός για να κρατήσει τον Ασωνίτη εκτός, το πρόβλημα ήταν αλλού. Ο λίγος χρόνος προετοιμασίας που θα είχε ο Κώστας σύμφωνα και με τον προπονητή του Τάσο Τσιριγκάκη και το γεγονός ότι απείχε αρκετό καιρό από τις προπονήσεις, αποτέλεσαν αποτρεπτικό παράγοντα στο να κατέβει στην μάχη με τον Γκίκα.

Και έτσι κάπου εδώ φτάνουμε στο όνομα που τελικά θα ανέβει στο ρινγκ και θα χτυπηθεί στα ίσια με τον Νίκο Γκίκα. Και το όνομα αυτού... ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ. Ο Γιάννης είναι ένας ταλαντούχος κίκμποξερ από την Κέρκυρα, που είναι sparring partner του Κώστα Ασωνίτη από τη σχολή Sport Center Corfu.

Είναι πραγματικά μια τεράστια ευκαιρία που δίνεται στον Γιάννη Ανδριόπουλο να αποδείξει την αξία του και αυτά που μπορεί να κάνει στο ρινγκ απέναντι σε έναν μαχητή όπως ο Γκίκας, που απέδειξε την δική του αξία στο πρώτο ''THE BATTLE'' κερδίζοντας στα σημεία τον Ταϋλανδό εκπαιδευτή από την σχολή του Παύλου Καπώνη, τον Itsara Tamnanchiwit. Αναρτήσαμε τον αγώνα τους εδώ. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο του Ανδριόπουλου να αντιμετωπίσει τα λακτίσματα και τις γροθιές του Γκίκα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο από έναν νεαρό που θέλει να αποδείξει τo ποιός είναι! Για να δούμε...!

Πηγή πληροφοριών κειμένου: ringstories.gr