onlyfighters

January 31, 2012

Συνέντευξη τύπου για ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ! Ο ΜΠΙΤΑΚΟΣ ΕΒΡΙΖΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΧΑΧΑΜΙΔΗ! Δείτε βίντεο.

Φωτογραφία από τη συνέντευξη τύπου μαζί με τις δύο πανέμορφες ζώνες προς διεκδίκηση

Τί και αν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης προσπαθούσε να συγκρατήσει τα λόγια του Μπιτάκου; Τί και αν η ερώτηση της Πηνελόπη Ντρες ήταν όσο πιο σωστά δωσμένη γινόταν; Όταν ο Σταμάτης Μπιτάκος άνοιγε το στόμα του ήταν ασταμάτητος στις προσβολές απέναντι στον Χαχαμίδη!

Βέβαια για να μην επισκιαστεί όλη η συνέντευξη από αυτά τα λόγια να δούμε λίγο τί είπαν και οι άλλοι μαχητές που παρευρίσκονταν στη συνέντευξη τύπου και θα τους δούμε στο ''THE BATTLE 2'' αυτή την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Η Μαριάννα Καλλέργη εμφανίστηκε σίγουρη για την νίκη της και την κατάκτηση της ζώνης ''Princess of the ring'' απέναντι σε μια πολύ δύσκολη αντίπαλο που θα έχει να αντιμετωπίσει.

O Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου μίλησε για τις εμπειρίες και την προετοιμασία του στην Ολλανδία ενώ ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης δήλωσε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και μια ενδεχόμενη ήττα μόνο σαν εφιάλτης περνά απ'το μυαλό του, ενώ απέφυγε να χαρακτηρίσει αυτή τη μάχη τους με τον Χατζηχρόνογλου ως την πιο δύσκολη της καριέρας του ως τώρα.

Η πιο αυθόρμητη και ειλικρινής δήλωση της συνέντευξης πάει στον Αντώνη Τζώρο. Το γιατί θα το δείτε αφού καταχειροκροτήθηκε για αυτή. Επίσης μίλησε για το αποτέλεσμα της πρώτης μάχης του με τον Wendell Roche και πόσο ήθελε αυτή τη ρεβάνς.

O Λευτέρης Xαχαμίδης δήλωσε πως θα ''δικάσει'' τον Μπιτάκο πάνω στο ρινγκ, ενώ ο Σταμάτης Μπιτάκος δήλωσε ... ποιά βρίσια να πρωτοδιαλέξω, δεν ξέρω. Τόνισε πάντως σίγουρα το θέμα των κιλών στα οποία θα γίνει η μάχη και το πως έχει ανέβει κατηγορίες μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσει τον Χαχαμίδη.

Παρά τις διαφορές που μπορεί να έχουν οι δυο τους, μιλάμε πάντως για δυο αξιόλογους μαχητές και σίγουρα θα δούμε μια μοναδική μάχη στο ρινγκ με απίστευτη ένταση!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ




Πηγές: skaouter.gr /ringstories.gr / skaouter (YouTube)