onlyfighters

January 22, 2012

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Φλωριάν Μάρκου στο ''NO LIMITS 17'' που θα χτυπηθεί με Στάθη Μπένοφ.


Tελικά βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Φλωριάν Μάρκου στο ''NO LIMITS 17'' και δεν είναι άλλος από τον Κώστα Νικολαΐδη. Έναν μαχητή με προκλητικό λόγο, έτοιμο να παίξει ανά πάσα στιγμή. Λίγο να συζητήσεις μαζί του καταλαβαίνεις το μεγάλο πάθος του για να μάχεται στο ρινγκ, ενώ εκφράζεται πάντα με ευθύ τρόπο.

Όμως ο αντίπαλός του ο Στάθης Μπένοφ της BG Academy δεν θεωρώ ότι θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να κερδίσει απέναντι στον Κώστα που προπονείται στον Δημήτρη Δημητρίου. Πάντα οι μαχητές που έρχονται σαν αντικαταστάτες κάποιου άλλου βρίσκονται σε μειονεκτική θέση, αλλά από την άλλη ο Μπένοφ έχω την εντύπωση πως πρέπει να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα ούτως ή άλλος. Βέβαια στο ρινγκ φαίνονται όλα.

Ο Νικολαΐδης είχε τρεις σερί ήττες το 2011 από Αλέξη Σύρο, έναν αθλητή πολύ δυνατό τον Kenneth van Eesvelde στο εξωτερικό και τον Διονύση Γκίκα, ενώ ο Στάθης Μπένοφ που στο ''NO LIMITS 17'' έψαχνε τη ρεβάνς από τον Φλωριάν Μάρκου για την ήττα του στο ''NO LIMITS 13'', κέρδισε τον Κώστα Ασωνίτη στο ''NO MERCY 4'', ενώ έχασε από τον Yakub Kaya στο ''THE BATTLE 1''.

Εδώ να σας πω ότι ο Φλωριάν Μάρκου μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στο ONLY_FIGHTERS για τα όσα έζησε τις τελευταίες μέρες, σε μια ανάρτηση που θα γίνει αύριο Δευτέρα εδώ στο νούμερο ένα μπλογκ για τα μαχητικά σπορ στην Ελλάδα.

Πηγή πληροφοριών: ringstories.gr