onlyfighters

January 18, 2012

MUAY THAI: Δείτε ''Παύλος Καπώνης vs Vuiysile Colossa'' από το WMC I-1 στην Κίνα

Δυνατό στιγμιότυπο από τον αγώνα του Παύλου Καπώνη με τον Vuiysile Colossa

Toν ζητούσατε μανιωδώς τον αγώνα του Παύλου Καπώνη στην Κίνα πριν λίγο καιρό. Τότε δεν τον είχα, τώρα τον βρήκα και ιδού!

Για να θυμήσω, ο σπουδαίος Έλληνας μαχητής του Muay Thai Παύλος Καπώνης αγωνίστηκε με τον Νοτιοαφρικανό Vuiysile Colossa στην Κίνα για την διοργάνωση WMC I-1. Δυστυχώς ο Καπώνης έχασε τον συγκεκριμένο αγώνα ύστερα από ένα αντικανονικό χτύπημα του αντιπάλου του, ενώ εκείνος βρισκόταν στο έδαφος, που είχε ως αποτέλεσμα να του προκαλέσει ένα μεγάλο σχίσιμο πάνω από το μάτι.

Ο Colossa βέβαια σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα υποστήριξε πως απλώς κατάφερε να υπερκεράσει σε δύναμη τον Παύλο Καπώνη πάνω στο ρινγκ και να τον κερδίσει έτσι στον δεύτερο γύρο με τεχνικό νοκ άουτ. Από την άλλη δήλωσε για τον Ilya Grad, τον αθλητή που αντιμετώπισε στον τελικό, πως τον δυσκόλεψε περισσότερο λόγω της σωματοδομής που εκείνος διέθετε και του τρόπου παιχνιδιού του και έτσι δεν μπορούσε να τον ρίξει νοκ άουτ. Τον κέρδισε βέβαια στα σημεία και πήρε τον τίτλο.

Δείτε τον αγώνα του Παύλου Καπώνη στην Κίνα, πάντα πρώτα εδώ στο νούμερο ένα μπλογκ για τα μαχητικά σπορ στην Ελλάδα, το ONLY_FIGHTERS!