onlyfighters

January 16, 2012

MMA: Είναι πολλά τα λεφτά για τους μαχητές του UFC 142! Διαβάστε τα ποσά.


Eίναι πολλά τα λεφτά για τους μαχητές του UFC με το πριμ στην διοργάνωση ''UFC 142: Αldo vs Mendes'' να φτάνει στα 65.000 δολλάρια!

Τέσσερις από τους 20 μαχητές πήραν αυτό το πριμ. Ανάμεσα τους φυσικά ο Edson Barboza που με το εντυπωσιακό νοκ άουτ με το οποίο φιλοδώρησε τον Terry Etim κέρδισε τον τίτλο ''Νοκ Άουτ της Βραδιάς''. Το ίδιο μπόνους των 65.000 δολλαρίων δώθηκε και στον Terry Etim φυσικά. Καλό πόσο για να χάσει κανείς τις αισθήσεις του. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ένα τέτοιο χτύπημα βγάζει νοκ άουτ κάποιον στο Οκτάγωνο.

Ο Edson Barboza όμως δεν έμεινε σε αυτό το πριμ. Με την συγκεκριμένη μάχη να κερδίζει τον τίτλο ''Αγώνας της Βραδιάς'', έβαλε άλλα ακόμα 65.000 δολλάρια στον λογαριασμό του. Ας κάνουμε λοιπόν τη σούμα για τον Barboza. 65.000 + 65.000 = 130.000 δολλάρια μόνο ως πριμ! Σε αυτά τα λεφτά πρέπει να προσθέσει κανείς και το ποσό που θα πήρε για να αγωνιστεί στη διοργάνωση. Το πήρε το κάμπριο το αυτοκινητάκι ο Barboza.

Ακόμα πριμ 65.000 ευρώ δώθηκε και στον Rousimar Palhares καθώς η υποταγή με την οποία φιλοδώρησε τον Mike Massenzio ανακυρήχτηκε η καλύτερη της βραδιάς. Οι Aldo και Mendes αν και βρίσκονταν στο main event της βραδιάς, πέρα από τα πολύ καλά λεφτά που σίγουρα θα πήραν για τη συμμετοχή τους, δεν τους δώθηκε κάποιο πριμ, καθότι ο αγώνας τους δεν εντυπωσίασε.

Πάντως αυτά είναι λεφτά! Τα αξίζουν όμως γιατί τα φέρνουν. Και στα δικά σας να ευχηθώ στους μαχητές!