onlyfighters

January 24, 2012

Mάθετε που θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο Μπιτάκος και Χαχαμίδης πριν τη μάχη τους.


Στη συνέντευξη τύπου του ''THE BATTLE 2'' είναι η σωστή απάντηση!

Διαβάστε παρακάτω το μεγαλύτερο μέρος από το επίσημο δελτίο τύπου που στάλθηκε από τον διοργανωτή του ''THE BATTLE 2'' , Στέφανο Κωνσταντινίδη , στο ONLY_FIGHTERS σχετικά με την διεξαγωγή της συνέντευξης τύπου πριν από την μεγάλη βραδιά την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

To ελληνικό fight show ΤΗΕ ΒΑΤΤLE έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο του promotion μαχητικών αθλημάτων και μετά το πολύ επιτυχημένο THE BATTLE 1 που ήταν SOLD OUT, πάντρεψε την ποιότητα με την εμπορικότητα και παρουσιάζει το THE BATTLE 2 την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου "Γιώργος Στεφανόπουλος", υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου στο Eridanus Luxury Art Hotel (Πειραιώς 78 Κεραμιεκός) στις 15.30 ΄.

Το Εridanus Luxury Art Hotel φιλοξένησε τη συνέντευξη Τύπου και του πρώτου THE BATTLE.

Η αίθουσα συνεδρίων του Eridanus Art Luxury Hotel παρέχει όλα τα σύγχρονα υπτικοακουστικά συστήματα που θα τα αξιοποιήσει κατάλληλα η ομάδα MEDIA PRODUCTION του THE BATTLE.

H αίθουσα που θα φιλοξενήσει την συνέντευξη τύπου

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, θα παρουσιαστούν και οι δύο ζώνες που θα διεκδικήσουν οι μαχητές του fight show, 5 μέρες μετά, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου "Γιώργος Στεφανόπουλος".

Τη ζώνη TOP FIGHTER of THE BATTLE στην κατηγορία light heavyweight θα διεκδικήσουν οι : Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου (ASKITIS TEAM) & Αλέξανδρος Νικολαϊδης (GFC TEAM)

Τη ζώνη PRINCESS of THE BATTLE στην κατηγορία super bantamweught θα διεκδικήσουν οι : Μαριάννα Καλέργη (DIAMOND CAMP) & Μellony Geugjes (MIKE'S GYM)

Στο ίδιο τραπέζι της συνέντευξης Τύπου θα κάτσουν οι : Σταμάτης Μπιτάκος, Αντώνης Τζώρος, Αλ.Νικολαϊδης από τη μία πλευρά και οι : Λευτέρης Χαχαμίδης, Μαριάννα Καλέργη και Αλ. Χατζηχρόνογλου από την άλλη πλευρά.

Τη συνέντευξη Τύπου θα συντονίσει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης, υπό την αιγίδα της οποίας γίνεται το THE BATTLE 2 θα εκπροσωπήσει ο υπεύθυνος των μη ολυμπιακών αγωνισμάτων κ. Δημήτρης Τραμπάκουλος.

Την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν και οι διαιτητές και κριτές για τις μάχες σε Kickboxing, Muay Thai & MMA.

Συνταξιδιώτες σε αυτή την δύσκολη αλλά συνάμα γοητευτική πορεία ήταν αρκετοί άνθρωποι, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι του αθλητικού χώρου , χωρίς τους οποίους δε θα είχε φτάσει εδώ το THE BATTLE .

Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μέρος της ανακοίνωσης, ενώ στη συνέχεια γίνεται αναφορά για την πολύτιμη συνεισφορά τους στις εταιρίες EVERLAST και MAXIMUSCLE, στην πρωτεΐνη Promax καθώς και το ξενοδοχείο Art Luxury Hotel Eridanus.