onlyfighters

January 23, 2012

MMA: Χάκερς ''έριξαν'' το επίσημο σάιτ του UFC!

Το twitter που ανέβασαν οι χάκερς!

Tην υποστήριξή του στο αμερικανό νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της διαδικτυακής πειρατείας πληρώνει το UFC. Αντιπρόεδρος και γενικός σύμβουλος της ZUFFA σε δηλώσεις του συντάχθηκε υπέρ της κίνησης SOPA (Stop Online Piracy Act), υποστηρίζοντας ότι το UFC συνεισφέρνει σήμερα στην αμερικανική οικονομία 300 εκατομμύρια δολλάρια κάθε χρόνο και έχει το απόλυτο δικαίωμα να κυνηγά κάθε είδους παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων του τηλεοπτικού προϊόντος που παράγει.

Σκοτωμός γίνεται στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες με κορυφαία sites να σταματάνε τη λειτουργία τους για μία μέρα, όπως η wikipedia.org, αντιτιθέμενα σε αυτό το νομοσχέδιο. Οι χάκερς φυσικά σε όλο αυτό δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια και έχουν βάλει στόχο οποιονδήποτε υποστηρίζει αυτό το νομοσχέδιο. Τα ήθελε και τα έπαθε έχω την εντύπωση το UFC και κατά πάσα πιθανότητα ο πόλεμος εναντίον του δεν θα σταματήσει εδώ.

To επίσημο site του UFC, το ufc.com, ''έπεσε'' την Κυριακή ανακατευθύνοντας τους επισκέπτες σε μια άλλη ιστοσελίδα, την UGNazi.com, που προέβαλλε την εικόνα του Χίτλερ και ένα σύντομο μήνυμα που αναλάμβανε την ευθύνη για το hacking. Στα tweets των φανς στον λογαριασμό του Dana White που επισήμαιναν ότι το site είχε κατέβει, ο Dana απάντησε ''Ποιός χέστηκε;''. Πάντως τελικά οι τεχνικοί του site ... για την ώρα, το έχουν επαναφέρει στην κανονική λειτουργία του.

Δείτε το βίντεο που προέβαλλε η σελίδα των χάκερς.