onlyfighters

January 19, 2012

ΜΜΑ: Φορέστε τα γάντια σας. Το ''GFC 3'' έρχεται στις 19 Φεβρουαρίου! Όλες οι πληροφορίες.


Mε δελτίο τύπου (έτσι κάνουν οι σοβαρές διοργανώσεις) που στάλθηκε στο ONLY_FIGHTERS μας έγινε η πρώτη ενημέρωση για το επερχόμενο GFC 3, όπου καταφθάνει στις 19 Φεβρουαρίου 2012! Δεν ξέρω πως θα είναι η ίδια η διοργάνωση, αλλά από αφίσα σκίζει. Στο backround η Ακρόπολη, πρώτο πλάνο το κλουβί με τους μαχητές και στη μέση όλος ο κόσμος. Νομίζω είναι ότι ποιο καυ..., συγνώμη εμπνευσμένο ήθελα να πω, έχω δει ως τώρα. Πανέμορφο πραγματικά και πολλά συγχαρητήρια στον δημιουργό. Respect!

Το δελτίο τύπου ουσιαστικά μας πληροφορεί για τον χώρο όπου θα διεξαχθεί αυτή η τρίτη έκδοση του GFC, ολοκληρωμένα η ονομασία είναι Greek Fighting Championsship. Ο οποίος χώρος για πρώτη φορά είναι ένα μεγάλο club στην Αθήνα, όπου θα μπει το κλουβί και αμφιθεατρικά τριγύρω του σε απόσταση αναπνοής θα βρίσκονται οι θεατές, δημιουργώντας έτσι ατμόσφαιρα αρένας. Πραγματικά μ'αρέσει αυτό το στοιχείο Αρχαίας Ελλάδας στη διαμόρφωση του όλου σκηνικού και άλλωστε αν δεν κάνουμε εμείς οι Έλληνες τέτοιο στήσιμο, ποιοί θα το κάνουν οι Αυστραλοί;

Eνημερωνόμαστε επίσης για 8 Super Fights που θα διεξαχθούν, ενώ από αθλητές ως τώρα έχουν κλείσει σίγουρα οι Νίκος Σοκόλης, Zura Zarnage και Tony Christodoulou.

Δεν είναι ξεπέτα το GFC, φαίνεται αυτό. Οι άνθρωποι ενεργούν επαγγελματικά και με στόχο να προσφέρουν κάτι πραγματικά δυνατό, ακόμα και σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο για την Ελλάδα. Μακάρι να τα καταφέρουν και κυρίως να κλειστούν και δυνατά ματς. Από εικόνα σκίζει, ελπίζω το ίδιο να γίνει και με τα ζευγάρια των μαχητών που θα χτυπηθούν. Εδώ είμαστε πάντα στο ONLY_FIGHTERS να τα σχολιάζουμε όλα! Και η χρονιά που μόλις άρχισε δείχνει να έχει πολύ ψωμί...

Διαβάστε το επίσημο δελτίο τύπου που μας στάλθηκε με όλες τις ως τώρα πληροφορίες για το ΜΜΑ event παρακάτω:

'' Tα δύο πρώτα massive fighting event σε ειδικά διαμορφωμένο οκτάγωνο κλουβί, στην Ελλάδα στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία!

Η GFC για το 2012 βρήκε έναν μεγάλο σύμμαχο… Το “W” Club το πιο επιτυχημένο νυχτερινό μαγαζί στην Αθήνα ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται για πρώτη φορά στην χώρα μας σε ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό χώρο, το πρώτο club event με οκτάγωνο κλουβί.

Η πρώτη αυτή συνεργασία που θα κρατήσει τον πήχη πολύ υψηλά δεν θα έχει τίποτα διαφορετικό από τις προηγούμενες διοργανώσεις της GFC.
Άλλωστε το δημοφιλέστερο club της Αθήνας, διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικό εξοπλισμό και πανοραμικό εσωτερικό σχεδιασμό 2 ορόφων που θυμίζει αρένα, ενώ για τις ανάγκες του event θα γίνουν ειδικές μετατροπές στον χώρο ώστε να μπορούν όλοι οι παρευρισκόμενοι να ζήσουν από απόσταση αναπνοής τους αγώνες MMA σε κλουβί!

Τα 2 προηγούμενα Cage Events της GFC που όλοι περίμεναν (περισσότεροι από 9.000 θεατές)… δικαίωσαν τους promoters που χωρίς να υπολογίσουν έξοδα και κούραση έκαναν τα πάντα ώστε, όλοι να ζήσουν για πρώτη φορά στην χώρα μας, αίγλη εξωτερικού βάζοντας το ΜΜΑ (Mixed Martial Arts) στον χώρο που του ανήκει…. σε «ΚΛΟΥΒΙ».

Για το GFC 3 – “W” caged event, θα πραγματοποιηθούν 8 Super Fights με τους καλύτερους και πιο επιτυχημένους ΜΜΑ fighters της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Mερικοί εξ αυτών ο Νίκος Σοκόλης, ο Zura Zarnage και ο Tony Christodoulou... Tα υπόλοιπα ονόματα καθώς και το συνολικό πρόγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα αφού το πλήρες bout θα έχει ολοκληρωθεί πολύ σύντομα. ''