onlyfighters

January 06, 2012

GFC και EFL are back το 2012! Μάθετε τα νέα των ελληνικών διοργανώσεων για το ΜΜΑ!


Πληροφορίες σχετικά με τις δύο μεγάλες διοργανώσεις ΜΜΑ στην Ελλάδα, το GFC και το EFL δημοσίευσε σήμερα το ringstories.gr. Διαβάστε το σχετικό άρθρο:

Ξεκίνησαν επιθετικά, αλλά πάτησαν φρένο στην πορεία. Ο λόγος για τα δύο MMA events EFL και GFC που έκαναν αισθητή την παρουσία τους πέρυσι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.
Η οικονομική κρίση στη χώρα αποτελεί τροχοπέδη σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλους τους τομείς, όμως όπως όλα δείχνουν το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και τα δύο MMA events θα ξαναμπούν στην αγορά το 2012.

GFC: Η GFC team υπό το βλέμα του Γιώργου Βεντούρα προσανατολίζεται σε ένα διαφοροποιημένο concept από αυτό που μας συνήθισε πέρυσι στο κλειστό γήπεδο του TAEK WON DO στο Π.Φάληρο.
Στόχος είναι να γίνουν περίπου 3-4 events μέχρι το καλοκαίρι, αλλά όχι σε γήπεδο!
Μία Κυριακή κάθε μήνα θα έχουμε GFC σε γνωστό club στο κέντρο της Αθήνας.
Το οκτάγωνο κλουβί θα στηθεί στον τεράστιο χώρο του club και όχι περισσότερες από 8 μάχες θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά οι fans του αθλήματος με σχετικά χαμηλό εισιτήριο.

Έχει μάλιστα βγει και ημερομηνία για το GFC 3!
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου


ΕFL : Η ομάδα του Μάρκου Νταουκάκη έφερε στην Ελλάδα το concept των grand prix, έδωσε δύο ζώνες στα heavyweight & light heavyweight και πήγε διακοπές.
Η πρώτη σκέψη συνεργασίας το Φθινώπορο που μας πέρασε με το θεσσαλονικιώτικο mma event "Πάση Δυναμει" και την ΕΟΜΑ τελικά δεν προχώρησε και το EFL αναδιαμορφώνεται με στόχο να πραγματοποιήσει το 3ο event στην ιστορία του πριν το Πάσχα του 2012.
Η ημερομηνία που θα προκυρηχθούν εκλογές θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ανακοίνωση της ημερομηνίας του EFL 3.
Το concept θα έχει μερικές διαφοροποιήσεις από αυτό που είδαμε και ζήσαμε έντονα σε Θεσσαλονίκη & Κρήτη.
Tο EFL 3 δε θα έχει grand prix αλλά μόνο superfights στα οποία φυσικά θα πρωταγωνιστήσουν και οι πρωταθλητές EFL .

Σχόλιο ONLY_FIGHTERS: Με το καλό να επιστρέψουν και οι δύο διοργανώσεις σε όποια μορφή μπορούν και αντέχουν. Γιατί αν μείνουμε μόνο με ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΑΧΗ... σωθήκαμε...