onlyfighters

January 06, 2012

Δείτε σκληρούς αγώνες σώμα με σώμα από το τουρνουά PRO FIGHT KARATE (ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ)


Ο Gau Sauvin και ο Alain Setrouk έχουν υπάρξει και οι δύο πολλές φορές πρωταθλητές Γαλλίας και Ευρώπης είτε ατομικά είτε ως ομάδα μεταξύ των ετών 1967 και 1972. Πρωταθλήτρια ομάδα κόσμου αποτέλεσαν οι δυο τους το 1972.

Ενώ ο Alain Setouk είχε το μάνατζμεντ του οργανισμού για το kyokushinkai επί 15 χρόνια, ο Guy Sauvin ήταν τεχνικός διευθυντής στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο καράτε από το 1988 ως το 1994.

Και στους δύο απονεμήθηκε χρυσό βραβείο από το Υπουργείο Νεότητας και Άθλησης της Γαλλίας για τις υπηρεσίες τους στον αθλητισμό. Και οι δύο δημιούργησαν δικές τους μεθόδους. Ο Alain Setrouk το Kyokushin Ecrima και ο Guy Sauvin το Sei Do Jyuku.

Kατά τη διάρκεια συζητήσεων που είχαν μεταξύ τους, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα τουρνουά διαγωνισμών καράτε με ΝΟΚ ΑΟΥΤ τον Απρίλιο του 2010 που το ονόμασαν PRO FIGHT KARATE.

16 αθλητές χωρισμένοι σε 4 κατηγορίες βάρους. Δείτε όλους τους αγώνες από αυτό το τουρνουά εδώ στο ONLY_FIGHTERS. Αυτό είναι το πρώτο μέρος. Στην επόμενη ανάρτηση θα δείτε και το δεύτερο μέρος με αυτούς τους πραγματικά δυνατούς αγώνες.

Στα -70 κιλά έγιναν οι παρακάτω αγώνες:

Rachid Boumalek vs Johny Tancray (ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)





Moua Vang vs Fabrice Riconneau (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)




Moua Vang vs Rachid Boumalek (ΤΕΛΙΚΟΣ)





Στα -80 κιλά έγιναν οι παρακάτω αγώνες:

Mourad Hosni vs Iftène (ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)





Hamza Ridene vs Sedadi (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)




Ridène vs Iftène (ΤΕΛΙΚΟΣ)