onlyfighters

November 05, 2011

ΜΜΑ : Μάθετε τα πάντα για το σημερινό UFC 138


Ιστορικό το event στο Birmingham της Αγγλίας. Και όχι τόσο για τους αθλητές που συμμετέχουν. Έξω από τα σύνορα της Αμερικής άλλωστε το UFC βάζει ειλικρινά μικρομεσαίους αθλητές εκτός από το main event και στοχεύει κυρίως αυτοί να είναι από την ίδια χώρα στην οποία γίνεται το event. Επιτυχημένη συνταγή ως τώρα, αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα, μιας και το mma αρχίζει και απλώνεται σε όλο τον κόσμο και πλέον οι fans είναι πιο απαιτητικοί. Δεν θέλουν απλά να δουν τον “δικό τους”, θέλουν να δουν και κανέναν σοβαρό αθλητή!! Αλλά ας το αναλύσουμε αυτό σε επόμενο άρθρο.

Το UFC 138 είναι ιστορικό γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία του το UFC κάνει το main event να απαρτίζεται απο 5 γύρους των 5 λεπτών ακόμα και αν οι αθλητές του main event δεν παίζουν για τον τίτλο της κατηγορίας τους. Αυτό αλλάζει αρκετά την προετοιμασία τους γιατί άλλο είναι να παίζεις για 15 λεπτά το πολύ και άλλο για 25...

Το main card του event θα είναι ... (Για τη συνέχεια πατήστε εδώ : http://www.mmalegacy.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=564:ufc-138-analysis&catid=47:ufc-news&Itemid=174 )

Πηγή: mmalegacy.gr